sâmbătă, 24 octombrie 2020

Foto / Ce surpriză au făcut elevii de la „Forțele Aeriene”  Centrului de Transfuzii Buzău

Apelul conducerii Centrului de Transfuzii la donare de sânge  a avut din nou ecou în rândul „uniformelor”. Astăzi a fost rândul Școlii de Maiștri și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia, să surprindă prin gestul lor umanitar.

„Afară, o zi mohorâtă și ploioasă de toamnă! În Centru, veselie, uniforme și mulți tineri frumoși și curajoși ! Peste 50 de elevi de la Școala de Maiștri și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia,, au donat sânge, ne-au bucurat sufletele și ne-au făcut ziua senină! MULȚUMIM, vouă, dragi elevi, dar și conducerii Școlii, care a făcut din donarea de sânge, o TRADIȚIE!”, este mesajul directorului Centrului.

Apelul  pentru donare de sânge făcut de directorul Centrului de Transfuzii  rămâne în continuare valabil pentru că în această perioadă de pandemie numărul donatorilor este foarte mic.

 La a doua donare de plasmă autoimună

Se donează și plasmă autoimună. Asistenta șefă de la Spitalul Județean, la a doua donare de plasmă autoimună

Asistența șefă de la Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a donat pentru a doua oară plasmă autoimună. La fel a făcut și un polițist. Ei s-au alăturat celorlalți buzoieni din grupul de șase care au donat plasmă autoimună săptămâna trecută. Acestor buzoieni vindecați de Covid 19 care s-au prezentat să doneze plasmă autoimună pentru a salva viața altor pacienți care trec prin coșmarul numit Covid 19, directorul Centrului de Transfuzii Buzău le mulțumește. În același timp, directorul Centrului de Transfuzii le reamintește buzoienilor că în această perioadă se înregistrează și o criză mare de sânge pentru bolnavii din spitalele buzoiene și din Capitală.

 Apel pentru donare de sânge

 „Dragi buzoieni, suntem mândri de numărul mare de donatori de plasmă și de imensa empatie de care dați dovadă față de pacienții cu Covid 19 care se află în stare gravă în spitale. Dar, vă rog, nu-i uitați pe pacienții care au nevoie de sânge și trombocite! Numărul lor este foarte mare, stocurile noastre foarte mici și dreptul lor la viața este la fel de important pentru noi toți! Vă așteptăm la donarea de sânge, plasmă și trombocite și vă mulțumesc anticipat în numele celor care așteaptă să-i salvăm!!!”,  este apelul pe care îl transmite Adriana Crăciun, directorul Centrului de Transfuzii Buzău către buzoienii care ar putea să se numere printre donatorii de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!