vineri, 16 aprilie 2021

FOTO: Cadouri pentru bătrânii de la Căminul din Vintilă Vodă şi copiii din Nehoiu şi Rm. Sărat, din partea Consiliului Judeţean

Conducerea Consiliului Judeţean continuă seria evenimentelor organizate în luna cadourilor. Duminică, preşedintele Petre Emanoil Neagu a oferit pachete cu dulciuri câtorva sute de copii din Nehoiu, veniţi la slujba oficiată la catedrala din oraş, în prezenţa Înalt­preasfinţitul Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei.

La rândul lor, cei mici, îmbrăcaţi în costume populare au organizat un  program artistic, care s-a derulat pe parcursul a două ore.

Luni, preşedintele Consiliului Judeţean s-a deplasat la Căminului de persoane vârstnice de la Vintilă Vodă, instituţie care de anul viitor va intra sub tutela CJ, pentru a putea scăpa de problemele financiare. Cei peste 40 de bătrâni cazaţi în cămin au primit daruri şi o maşină cu alimente de bază şi fructe pentru a avea de sărbători.

Tot luni, de la ora 16.00, Petre Emanoil Neagu s-a întâlnit cu aproximativ 300 de copii din Rîmnicu Sărat, la Casa de Cultura „Florica Cristoforeanu”,  cărora le-a oferit daruri de la Moş Crăciun.

loading...