sâmbătă, 11 iulie 2020

FOTO | Buzoienii, așteptați să vadă cum s-a transformat Aurora Mall în Shopping City Buzău

Buzoienii sunt așteptați, începând de astăzi, de la ora 10,00, în Shopping City Buzău, un centru ­co­mercial cu un mix complet de retail și divertisment, rezultat al încheierii primei etape a realizării extensiei complexului comercial Aurora. Proprietarii complexului comercial anunță că buzoienii vor beneficia de noi branduri, dintre care 20 în exclusivitate în oraș, pe o suprafață suplimentară de aproximativ 6.000 de metri pătrați.

Procesul de moder­nizare al fostului Aurora Mall – care va fi încheiat până la jumătatea anului 2020 – se desfășoară în mai multe etape care vizează și o reașezare a mixului ­co­mercial în clădirea inițială. Astfel, de astăzi, vizitatorii vor regăsi în continuare hipermarketul Carrefour dar și, cu preponderență, magazine specializate pe zona de servicii, precum telefonie mobilă, servicii bancare, magazine de bijuterii și o mică parte dintre magazinele de fashion.

Printre cele mai importante branduri ce vor fi prezente, în exclusivitate în oraș începând cu data de 8 august, în noul Shopping City Buzău, se regăsesc New Yorker, Altex, Penti, Benvenuti, Mat Fashion, Cărturești, Secuiana, Tezyo, Various Brands, Marrionaud, Office Shoes, CCC, Intersport, Cador și Tabac Xpress. Pe măsură ce și restul etapelor de modernizare se vor finaliza, acestora li se vor adăuga Sinsay, BSB, Tutti Cafe și Bigotti.

Un centru comercial cu și pentru buzoieni

Lucrările la noul Shopping City Buzău au debutat în octombrie 2018, iar pe șantier au lucrat peste 400 de oameni, dintre care 30% forță de muncă locală. Odată cu inaugurarea extensiei, alte peste 120 de noi locuri de muncă vor fi create, prin intermediul ­ma­gazinelor deschise aici.

Noul centru comercial va însuma o suprafață totală de aproximativ 23.900 de metri pătrați, iar investiția în ­mo­dernizare și extindere se ridică la peste 16 milioane de euro.

Oferte speciale la inaugurare

Extinderea Shopping City Buzău nu vine doar cu branduri noi, ci și cu oferte speciale, ce debutează încă din ziua inaugurării. Astfel, din noua aripă a centrului comercial, pasionații de modă își pot achiziționa articole vestimentare și încălțăminte de la:

  • New Yorker, cu o reducere de 20 de lei pentru cumpărături de 100 de lei sau de 40 de lei pentru cumpărături de 200 de lei;
  • Secuiana, cu reduceri de ajung până la 50%;
  • Victoria, cu 30% la colecția de zi pentru orice rochie de ocazie ­achizițio­nată;
  • Penti, cu reduceri de până la 70% la costumele de baie, hainele și accesoriile de plajă;
  • Benvenuti, cu redu­ceri de până la 69% la sute de articole;
  • Deichmann, cu redu­ceri de până la 50% pentru perechi deja reduse;
  • Tezyo, cu discounturi de până la 50%;
  • CCC, cu 20% discount la toate produsele.

De asemenea, electrocasnicele din oferta Altex vor avea prețuri speciale, în timp ce parfumurile și cosmeticele din portofoliul Marionnaud pot fi chiar și la jumătate de preț.

loading...
error: Content is protected !!