marți, 24 noiembrie 2020

FOTO: Buzoianul Alex Nedelcu de la Exatlon, întâmpinat la aeroport de familie şi prieteni, în tricouri personalizate

Emoţii mari pentru pă­rinţii şi elevii buzoianului Alexandru Nedelcu, odată cu întoarcerea acestuia acasă de la cea mai grea competiţie din viaţa sa, Exatlon. Show-ul tv, un reality fenomen care a ţinut în faţa micilor ecrane milioane de români, timp de patru luni, ajungând să fie urmărit în finală de peste 1,7 milioane de telespectatori din întreaga Românie, şi-a desemnat câş­tigătorul: Vladimir Dră­ghia. La un pas de calificarea în marea finală a fost şi buzoianul Alex Nedelcu (25 de ani), dansator profesionist cu premii obţinute în străinătate şi profesor la propria şcoală de dans.

Întoarcerea acasă a fost trăită la cote maxime de părinţii lui Alex, cel care a fost intitulat “Bentiţă” sau “cel mai bârfit concurent”. Războinicul s-a întors cu un dor nemaipomenit de casă, de familie şi de prietenii, declarând la sosirea pe aeroport că se simte „ciudat de bine” şi că „îi tremură tot corpul”, re­văzându-i. Părinţii i-au fost mereu aproape, atât din platoul televiziunii, cât şi prin intervenţii telefonice în cadrul emisiunilor ce au dezbătut marele show, susţinându-l pas cu pas şi văzându-l mereu drept învin­gător.

„Sunt extraordinar de mândră de el”

„El a fost la un pas de finală, de asta am reacţionat uneori mai acid. Nu puteam să fim veseli că pierde. M-am gândit mereu ce este în sufletul lui. La început nu cred că acesta a fost ţelul lui, însă ajungând atât de aproape, nu pot decât să spun că sunt extraordinar de mândră de el“, a declarat mama lui Alex. „Noi suntem mândri de el. Aşa a fost să fie“, a adăugat şi tatăl buzoianului, la revenirea lui Alex acasă.

Concurentul Exatlon a precizat că se declară încântat de evoluţia lui în semifinală, însă îi pare rău că a ratat finala „la o secundă”. „Acum, că mă gândesc că am ratat finala la o secundă, îmi pare rău. Înainte nu-mi părea rău pentru că am ajuns până aici. Am fost aproape. Am plecat de la primul traseu cu un mare handicap“, a spus Alex.

„Vreau un studio propriu de dans”

Invitaţi şi în platoul „WOWbiz“ foarte des, părinţii lui Alex Nedelcu au trăit mereu la intensitate maximă totul şi au fost vizibil copleşiţi de emoţii, stăpânindu-şi cu greu lacrimile şi sperând până în ultima clipă că fiul lor va prinde un loc în marea finală a competiţiei.

„Cel mai rău nu mi-a părut că a pierdut, ci pentru faptul că nu am putut să fiu lângă el, să îi dau putere, adică să nu-l văd suferind!“, a mai spus mama lui Alex. Buzoianul a fost aşteptat la aeroport de la primele ore ale dimineţii de familie, alături de o gaşcă de susţinători, îmbrăcaţi toţi în tricouri albastre perso­nalizate, demonstrându-i lui Alex cât de mult le-a lipsit. După această primire, Alex a ajuns şi în platoul TV, în emisiunea ­mode­rată de Andreea Mantea şi Victor Slav, unde a spus că, deocamdată, doreşte câteva zile de linişte, pentru ca după să se ocupe de şcoala sa de dans. „Am planuri, am vise, vreau un studio propriu de dans, unde să aduc toate experienţele mele acumulate în afară, ca să le transmit copiilor în principal dorinţa de a face mişcare, sport, cu graţie”, a mai declarat Alex.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!