miercuri, 02 decembrie 2020

FOTO | Alexandria Librării din Buzău s-a mutat în casă nouă!

Începând de joi, parterul clădirii Romtelecom (fosta Poştă) din centrul municipiului va căpăta o nouă destinaţie: aici va funcţiona  Alexandria Librării din Buzău care, odată cu noul ­ano­timp calendaristic, capătă o nouă imagine.

Noul spaţiu este mai generos în ceea ce priveşte compartimentarea diferitelor zone de interes din librărie, este mai primitor şi, în acelaşi timp, dinamic, pentru a oferi tuturor celor care calcă pragul librăriei un mix funcţional şi operaţional între open space şi amenajarea rafturilor, mai ales pentru a pune în evidenţă segmentul carte, se arată într-un comunicat de presă al Alexandria Librării.

Caricaturi gratuite şi jucării la jumătate de preţ în ziua deschiderii

,,Şi pentru ca bucuria revederii să fie şi mai mare, v-am pregătit numeroase surprize şi pentru cei mici, şi pentru cei mari! În ziua deschiderii, începând cu orele 12.00, v-am pregătit un maraton de caricaturi şi portrete gratuite! L-am provocat pe talentatul artist plastic Ovidiu Ambrozie Bortă BOA la un adevărat maraton caricaturistic. Artistul vă aşteaptă în librărie să aştearnă zâmbete cu buze, în creion, pe colile de hârtie. Desenele – caricaturi sau portrete, după placul <muşteriilor> – vor fi dăruite gratuit <protagoniştilor>. Pentru părin­ţii şi bunicii care au început deja goana după cadoul perfect, am pregătit cea mai specială ofertă a iernii: toate jucăriile, dar absolut toate jucăriile sunt la jumătate de preţ! EXCLUSIV în Alexandria Librării. Mai mult, împătimiţii de carte se vor bucura să afle că sute de titluri de la cele mai importante edituri sunt la redu­cere sau beneficiază de promoţia 2+1 gratuit. Nu-i aşa că de-abia aştepţi să te reîntorci printre rafturile pline cu cărţi? Vă aşteptăm în noul spaţiu, unde vom continua să organizăm lansări de carte, muzică, dezbateri, mese rotunde, cu aceeaşi însufleţire şi căldură ca şi până acum. Conceptul Alexandria Librării este original prin oferta variată de carte, prin atmosfera deosebită şi layout-ul modern al librăriilor, prin organizarea de evenimente care susţin adevărata cultură şi elită românească”, mai precizează sursa citată.

Programul de funcţionare în noul spaţiu va fi următorul: de luni până vineri de la ora 8.00 până la ora 20.00, sâmbăta de la ora 9.00 până la 17.00, iar duminica de la ora 10.00 până la ora 14.00.

Alexandria Librării este una dintre cele mai importante reţele de librării din ţară. Apărută în urmă cu şase decenii ca ,,Centrul de librării”, compania deţine în acest moment 28 de magazine specializate în 11 judeţe din România: Suceava (punctul de plecare şi centrul de management), Bacău, Botoşani, Iaşi, Vrancea, Buzău, Vâlcea, Sibiu, Arad, Neamţ, Bistriţa-Năsăud şi, din iunie 2018, se adaugă şi judeţul Galaţi, suprafaţa totală de vânzare fiind de peste 11.000 mp.

Brandul ,,Alexandria Librării” şi actuala identitate vizuală au luat naştere în anul 2004. Numele aminteşte de Marea Bibliotecă din Alexandria.

loading...
error: Content is protected !!