Sport

FOTO / Adrian Petre, încă patru ani în fruntea fotbalului județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Petre rămâne în fruntea Asociației Județene de Fotbal pentru încă patru ani, după ce a fost reales în fruntea acestui for sportiv pentru încă un mandat.

La Adunarea Ordinară a AJF Buzău de joi au participat Gabriel Bodescu (secretar general al Federației Române de Fotbal), Mihai Stoichiță (director general FRF), fosta glorie fotbalistică Miodrag Belodedici, deputații Romeo Lungu și Laurențiu Țepeluș,  Medina Tudor Papuc (directorul Direcției Județene pentru Tineret și Sport), Dan Popescu (inspector școlar general adjunct), George Ciubotaru (inspector școlar Educație Fizică și Sport) și Sorin Cîrjan (primarul municipiului Rm. Sărat).

Fără contracandidat, Adrian Petre a fost reales în unanimitate în funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Buzău, ca, de altfel, întreaga sa echipă: Florentin Popescu (secretar general), Dragomir Rădunel (reprezentant Liga a 4-a), Marian Dorobanțu (reprezentant Liga a 5-a) și Cezar Ionescu (reprezentant al cluburilor de copii și juniori).

„Ieri (joi, n.r.) am avut parte de o zi specială în marea familie a fotbalului buzoian. Într-o atmosferă solemnă, dar totodată călduroasă, am fost reconfirmat în funcția de Președinte al Asociației Județene de Fotbal Buzău. Acest lucru mă bucură și mă onorează, iar modul în care mi-ați transmis susținerea dumneavoastră mă obligă și mă motivează să muncesc în continuare cu pasiune și cu dăruire pentru a obține rezultate cel puțin la fel de bune și în următorul mandat.

Doresc să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în acest moment important, sunt recunoscător delegației FRF, domnilor Gabriel Bodescu, Mihai Stoichiță, Miodrag Belodedici.

Le mulțumesc în egală măsură colegilor mei din administrația AJF, membrilor afiliați și, nu în ultimul rand, prietenilor mei și ai fotbalului buzoian, deputații Romeo Lungu și Laurențiu Țepelus, primarul Sorin Cîrjan și tuturor primarilor care sprijinș fotbalul buzoian.

Am încredere în viziunea mea, în puterea mea de muncă, în echipa mea și în toți colaboratorii asociației, toți sunt oameni profesioniști, dedicați și iubitori ai fenomenului fotbalistic. Am încredere că suntem cu toții conștienți de importanța sportului în viața sănătoasă a unei comunități, avem aceeași motivație de a oferi buzoienilor noștri fotbal de valoare, atât în calitate de jucător, cât și de spectator!”, a scris Adrian Petre pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare