miercuri, 20 ianuarie 2021

Fotbalist al Gloriei, demascat de fosta iubită că paria împotriva echipei sale! Reacţia antrenorului Ilie Stan

SCM Gloria Buzău începe anul pe un butoi cu pulbere! Potrivit PRO Sport, fundaşul Marius Ioniţă este acuzat de fosta iubită că ar fi pariat de mai multe ori împotriva echipei sale; femeia a pus la dispoziţia jurnaliştilor mai multe bilete jucate de fotbalist, dar şi mesaje schimbate pe WhatsApp de cei doi.

Concret, Ioniţă ar fi pariat pe următoarele trei meciuri pe care Gloria le-a susţinut în toamnă, în Cupa României şi în campionat:

  • 21 octombrie 2020, Cupa României, turul IV: Dacia Unirea Brăila – Gloria Buzău 1-2. Miza: 100 lei pe egal – cotă 1.70 (plus alte meciuri) – pariu pierdut. Marius Ioniţă nu a fost în lot.
  • 31 octombrie 2020, Liga a 2-a, Etapa 10: CSM Slatina – Gloria Buzău 0-2. Miza: 100 lei pe scor corect 2-1 (cotă 19.00) – pariu pierdut. Miza: 200 lei pe egal (cotă 3.85) – pariu pierdut. Miza: 100 lei pe egal la pauză și victorie Slatina la final (cotă 6.15) – pariu pierdut. Miza: 500 lei Slatina câştigă meciul (cotă 2.75) – pariu pierdut. Marius Ioniţă a fost integralist în acest meci.
  • 15 noiembrie 2020, Liga a 2-a, Etapa 12: FC U Craiova – Gloria Buzău 1-1. Pariul: prima repriză egal plus alte meciuri. La pauză scorul a fost 0-0 – pariu câştigat. Marius Ioniţă a fost integralist în acest meci.

Fosta iubită a fotbalistului, căreia PRO Sport îi prezintă doar iniţiala prenumelui, I., ar fi făcut aceste dezvăluiri din răzbunare, după ce l-a surprins pe fotbalist în pat cu o altă femeie în timpul când cei doi erau încă împreună. De altfel, Ioniţă a şi fost avertizat că dovezi compromiţătoare despre activitatea sa la pariuri vor fi prezentate public.

Ce spune I. despre patima fostului iubit: „Pariurile erau ca un drog!”

Fosta iubită a fotbalistului Gloriei a acceptat să povestească pentru PRO Sport mai multe amănunte despre viciul jucătorului şi despre cum a implicat-o Ioniţă în această poveste: „Nu mi-aş fi imaginat în viaţa mea că fix bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât şi cum am putut eu, şi cel mai mult l-am susţinut în viciului lui. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aştept informaţii sau sfaturi. Eram conştientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam şi simţeam că asta aducea linişte raportului nostru şi îl vedeam fericit în momentele acelea. La el deja e drog, nu poate să treacă o zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare pe care nu am mai recuperat-o. Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informaţii în funcţie de lot sau discuţiile de la şedinţa tehnică să pot juca online. Uneori primeam mesaje şi la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva. Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să meargă la ea. Să îţi găseşti bărbatul iubit în casă cu altă femeie e şocul vieţii, mai ales când nu te aştepţi la asta”.

Ioniţă nu comentează

Marius Ioniţă a refuzat o discuţie pe această temă cu reporterul PRO Sport în momentul în care i s-a solicitat un drept la replică. Singura sa reacţie a fost printr-un mesaj pe WhatsApp: „Conform Regulamentului de Ordine Interioară, comunicarea cu cei din media se va face doar prin intermediul ofiţerului de presă”. Oficialul clubului nu a putut fi contactat de Pro Sport.

Ilie Stan, şocat: „Dacă sunt dovezi, i se va rezilia contractul!”

„Fiecare jucător are stipulată clauză în contract că n-are voie să joace la pariuri. Dacă există dovezi, atunci i se va rezilia contractul. Nu cred, că-l cunosc foarte bine pe Marius. E un buzoian şi un copil deosebit. De acest jucător n-aş putea să cred aceste lucruri, chiar n-am ce comenta. Este clar că atât timp cât voi fi la Buzău cei care nu respectă contractul vor plăti. Sunt surprins de ce-mi spuneţi. Nu pot comenta ceva ce nu e sigur. Eu îl ştiu că e un băiat deosebit şi nu cred că ar fi făcut aşa ceva.

La meciul cu Slatina n-am fost pe bancă. I-am spus celui care a pregătit echipa să facă ce prim 11 vrea, pentru că el a pregătit echipa în săptămâna aceea pentru că eu eram în carantină. Eu nefiind lângă echipă nu ştiam care e moralul jucătorilor. Am câştigat cu 2-0 acel meci. Cu Craiova a greşit la gol, a făcut marcaj larg. A fost prins de iubită cu o altă fată? El era logodit. Aoleo! Ea de disperare a apelat la presă… E o telenovelă”, a reacţionat antrenorul Ilie Stan pentru PRO Sport.

Ce riscă Ioniţă?

Conform Regulamentului Disciplinar al Federaţiei Române de Fotbal, articolul 60, alin. 5, „fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activităţi similare care privesc jocurile din competiţiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activităţi se sancţionează cumulativ cu: a) interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani; b) penalitate sportivă de 300.000 de lei”.

Mai multe amănunte, AICI.

 

loading...
error: Content is protected !!