joi, 24 septembrie 2020

Fotbal Liga a III-a ABC STOICESCU – C.S. Buftea 0-2 “Lanterna Roşie“ a rămas fără bec

După cele două victorii consecutive, dintre care una în deplasare, ABC STOICESCU a sperat să repete figura şi în meciul disputat vineri  pe teren propriu cu C.S. Buftea. Nu s-a întâmplat însă aşa, deoarece de această dată echipa buzoiană lovită şi de ghinion a pierdut cu 0-2.

Prima repriză a aparţinut gazdelor, care şi-au creat câteva ocazii clare de gol, irosite însă cu nonşalanţă. În urma unei acţiuni de atac, mingea ajunge la Mândroasa (’10), iar acesta a pătruns în careu şi, singur cu portarul, l-a luat la ţintă. Ceva mai târziu, acelaşi jucător a trecut din nou pe lângă deschiderea scorului, după ce de la numai 12 metri a şutat peste poartă, spre disperarea antrenorului Gabi Marcu, al cărui păr s-a albit şi mai mult. În finalul mitanului întâi, a venit rândul lui Cristea (44) să rateze o mare ocazie şutul sau din interiorul careului ocolind cu puţin ţinta. Codaşa clasamentului s-a convins că în fotbal ratările se răzbună. La câteva minute după revenirea de la cabine, la o fază care nu anunţă nimic, Dorobanţu (’53) a şutat anemic de la 16 metri, iar portarul gazdelor a scăpat mingea din mână printre picioare, ca în curtea şcolii, şi astfel C.S. Buftea a deschis scorul. Un gol care a turnat plumb în ghetele jucătorilor buzoieni, iar oaspeţii au încercat să îşi mărească avantajul, lucru care dealtfel s-a şi întâmplat, dar în minutele de prelungiri. Venter (90+3) a scăpat singur spre poartă şi, cu un şut lateral dreapta de la 13 metri, a marcat, după ce în prealabil balonul atinsese bara.

            Antrenorul formaţiei ABC STOICESCU, Gabi Marcu, a pus înfrângerea pe seama neşansei şi a ratărilor, considerând că un egal ar fi fost un rezultat echitabil. 

loading...
error: Content is protected !!