joi, 24 septembrie 2020

FOTBAL LIGA a II-a GLORIA – C.S.Otopeni:1-0 Victorie, stropită cu lacrimi

La ultimul joc disputat în această ediţie de campionat în faţa propriilor suporteri, GLORIA Buzău le-a mulţumit acestora cu o victorie la limită, scor 1-0, obţinută în dauna echipei C.S.OTOPENI. Totodată, a fost şi un frumos cadou pentru antrenorul Mişu Ciobanu, care vineri şi-a serbat ziua de naştere. Prima ocazie de gol a partidei a aparţinut oaspeţilor, Pârvu şutând din poziţie favorabilă pe lângă poartă.

La ultimul joc disputat în această ediţie de campionat în faţa propriilor suporteri, GLORIA Buzău le-a mulţumit acestora cu o victorie la limită, scor 1-0, obţinută în dauna echipei C.S.OTOPENI. Totodată, a fost şi un frumos cadou pentru antrenorul Mişu Ciobanu, care vineri şi-a serbat ziua de naştere. Prima ocazie de gol a partidei a aparţinut oaspeţilor, Pârvu şutând din poziţie favorabilă pe lângă poartă. Ceva mai târziu, gazdele au replicat şi ele prin Smedescu (’32), al cărui vole de la 20 de metri s-a dus peste bara transversală. În finalul reprizei întâi, C.S. Otopeni a irosit o nouă situaţie după ce la centrarea lui Tiago lovitura de cap a lui Dedu a ocolit cu puţin ţinta. După revenirea de la cabine, formaţia vizitatoare şi-a trecut în cont o uriaşă ocazie. Stana a făcut o cursă pe dreapta, centrând apoi în careu, de unde Dedu (’51), singur cu portarul, a şutat de la zece metri peste poartă. Cum în fotbal ratările se răzbună, la faza următoare echipa din Crâng a izbutit deschiderea scorului graţie lui Prodan (’52), care a expediat o torpilă de la marginea careului sub bara transversală, marcând astfel un gol superb. Peste câteva minute, Vătavu (’62) a trecut pe lângă egalare, reluând cu capul din şase metri pe lângă. Buzoienii îşi puteau mări avansul, dar şuturile lui Prodan (’64) şi Ungureanu (’68) nu au nimerit ţinta. Gazdele au avut şi ele emoţii când Drăghici (’84), din apropiere, a trimis cu capul pe lângă stâlpul drept al porţii lui Sârbu. Chiar în prelungiri, GLORIA Buzău a irosit o mare ocazie, mingea şutată de spaniolul Joaquim ocolind vinclul.  

      Echipa buzoiană a obţinut o victorie, însă bucuria jucătorilor neplătiţi de mult timp a fost una mai reţinută unii dintre ei având lacrimi în ochi, deoarece nu ştiau cum să facă rost de bani să ajunga acasă.

      „Sunt bucuros şi datorită faptului că am asistat la un joc disputat cu multe ocazii la ambele porţi şi un gol superb al lui Prodan. Mă bucur că am reuşit să încheg o echipă şi aşteptăm zile şi mai bune. Astăzi ne-am creat mai multe ocazii şi am pregătit meciul ca fiind primul din campionat. Ştiam forţa echipei adverse, mai ales că are în componenţă nişte jucători care au evoluat binişor în prima ligă. Noi am făcut însă un meci bun, arătând din nou ca o echipă solidă care ştie ce înseamnă organizarea jocului în cele două ipostaze”, a declarat antrenorul formaţiei buzoiene, Mişu Ciobanu.

      GLORIA Buzău – C.S. Otopeni 1-0 (0-0)

      A marcat: D. Prodan (min.52)

      GLORIA Buzău: Sârbu-Filip, Marin, C. Puşcă, Otvos, M. Puşcă, Horovei, Smedescu (min.70, Joaquim), Ursu, Prodan (min.90, Berceanu), Ungureanu. Antrenor: Mişu Ciobanu.

      C.S.Otopeni: Tănase-Dumitrescu, Vătavu, Dragomir, Tiago, Pârvu, Neagoe (min.72, Manea), Stana, Corcoveanu, Dedu, Drăghici. Antrenor: Dumitru Tudorel.

      Bogdan Ungureanu: „Conducerea nu a fost alături de noi”

      Atacantul GLORIEI Buzău, Bogdan Ungureanu, a spus după meci că atât el, cât şi colegii săi dedică victoria antrenorului Mişu Ciobanu. Ca dovadă a arătat şi un tricou pe care era scris mesajul pentru tehnician, însă cu lacrimi în ochi a precizat că, din păcate, conducerea clubului nu a fost alături de jucători. Ungureanu a făcut referire în primul rând la faptul că în loc de bani li s-au oferit doar promisiuni.

      „A fost un meci destul de greu, dar ne-am mobilizat  şi mă bucur tare mult că am luat cele trei puncte. Este un cadou pentru domnul Mişu Ciobanu, care a fost tot timpul alături de noi, susţinându-ne în special în situaţiile grele. Momente bune am avut puţine la acest club şi, cu durere în suflet, vreau să spun că cei din conducerea clubului nu au fost niciodată alături de noi. Nu ştiu însă motivul, dar noi am încercat să facem tot posibilul pe teren şi să demonstrăm buzoienilor că avem valoare. Am sperat ca în ultimul moment conducerea să vină lângă noi pentru a ne da ceva bani. Au fost numai promisiuni, din păcate. Acum, sincer, nici nu avem bani să plecăm acasă”, a declarat Ungureanu.

loading...
error: Content is protected !!