vineri, 16 aprilie 2021

FOTBAL LIGA a II-a: CEAHLĂUL Piatra Neamţ – GLORIA Buzău

Jucătorii lui Ciobanu, în vizită la “Pinalti”
 

În cadrul etapei cu numărul 28 din campionatului ligii secunde, GLORIA Buzău se va deplasa la Piatra Neamţ, unde va juca împotriva CEAHLĂULUI, echipă care şi-a asigurat deja promovarea. 

Jucătorii lui Ciobanu, în vizită la “Pinalti”
 În cadrul etapei cu numărul 28 din campionatului ligii secunde, GLORIA Buzău se va deplasa la Piatra Neamţ, unde va juca împotriva CEAHLĂULUI, echipă care şi-a asigurat deja promovarea. Chiar dacă mulţi cred că va fi doar o excursie, având în vedere valoarea lotului gazdelor, formaţia buzoiană speră să ia ca amintire de sub Pietricica măcar un punct. Evident că partida va fi destul de dificilă pentru oaspeţi, mai ales că antrenorul Mişu Ciobanu are şi unele probleme de efectiv. Astfel, Marin, C. Puşcă şi Smedescu nu vor putea evolua în acest joc, fiind suspendaţi.

“Sigur că întâlnim cea mai bună echipă din serie, care nu întâmplător a promovat în prima ligă. Sper că acest lucru să-i motiveze pe jucătorii mei, deoarece este altfel când joci cu liderul. Cred că băieţii vor încerca cu mijloacele din dotare să scoată un rezultat pozitiv. Dorim astfel să facem un cadou tuturor buzoienilor care poartă numele de Constantin şi Elena şi în special domnului primar Boşcodeală, singurul care a ţinut GLORIA în viaţă”, a declarat Mişu Ciobanu.
Meciul CEAHLĂUL Piatra Neamţ – GLORIA Buzău, programat la ora 11.00, va fi arbitrat la Centru de Marius Constantinescu (Craiova), ajutat de asistenţii Gero Szabo (Cluj) şi Bogdan Velicu (Bucureşti).

loading...