vineri, 16 aprilie 2021

FOTBAL JUDEŢEAN/PLAY-OFF/ Rosetti-Tisău LUCEAFĂRUL – VIITORUL, primul duel

Astăzi începe bătălia pentru tilul de campioană a judeţului şi implicit accederea la barajul de promovare în eşalonul trei. În primul meci al Turneului PLAY-OFF se vor întâlni LUCEAFĂRUL Rosetti şi VIITORUL Tisău. Confruntarea va fi găzduită de stadionul “Cornel Negoescu”, începând cu ora 18.00. Antrenorul echipei din Rosetti, Gabi Ibriş, este încrezător în jucătorii săi şi speră ca aceştia să facă primul pas spre baraj chiar astăzi.

“Evident că meciul va fi foarte greu, însă ne-am pregătit intens pentru a face o figură cât mai frumoasă. Băieţii sunt conectaţi la meci şi îşi doresc enorm să ajungă la barajul de promovare. Oricum, faptul că joacă la Turneul PLAY-OFF, pentru echipa din Rosetti şi cei care s-au implicat este o performanţă. Sperăm să avem o evoluţie bună pentru obţinerea  victoriei în primul meci”, a declarat Gabi Ibriş.
La partida LUCEAFĂRUL Rosetti – VIITORUL Tisău a fost delegată o brigadă de arbitri, avându-l la centru pe cel mai valoros “fluieraş” buzoian, Cezar Ionescu. Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Dan Popescu şi Mihai Coşconea.

Pompiliu Coşconea: “Niciuna nu are bani”

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, Pompiliu Coşconea, este de părere că echipele participante la play-off sunt de valori apropiate. Acesta este şi unul dintre motivele care au stat la baza deciziei ca meciurile să se dispute tur-retur. Şeful AJF recunoaşte că, indiferent cine va ieşi campioană şi va câştiga şi barajul, nu îndeplineşte în momentul de faţă toate condiţiile, în primul rând din punct de vedere financiar şi al bazei sportive.
“Cred că toate jocurile se vor desfăşura în spiritul fair-play-ului şi sunt convins că formaţia cea mai bună şi constantă va ieşi campioană. Nu este deloc simplu să joci partidele într-o perioadă atât de scurtă. Referitor la loturi, în opinia mea, VICTORIA Buda şi LUCEAFĂRUL Rosetti au un avantaj, deoarece se bazează pe jucători cu state mai vechi şi experienţă. Trebuie să primeze şi calităţile tehnico-tactice, iar pe lângă asta echipele menţionate sunt pregătite şi de doi antrenori tineri care chiar promit. (…) Sincer, la ora actuală, niciuna nu are infrastructura necesară şi nici lotul nu sare în ochi faţă de fostele campioane. Iar despre bani nici vorbă, aşa că este foarte greu şi numai o minune poate face ceva”, a declarat Pompiliu Coşconea.

 

loading...