joi, 24 septembrie 2020

FOTBAL JUDEŢEAN/PLAY-OFF. ROSETTI- BUDA. LUCEAFĂRUL aşteaptă tricoul de campioană

Astăzi, LUCEAFĂRUL Rosetti poate obţine viza pentru a merge la barajul de promovare în eşalonul trei. Echipa lui Ibriş va întâlni în ultimul său meci pe VICTORIA Buda, care încă mai speră să câştige titlul de campioană a judeţului. Confruntarea va avea loc pe stadionul „Cornel Negoescu”, cu începere de la ora 18.00.

Astăzi, LUCEAFĂRUL Rosetti poate obţine viza pentru a merge la barajul de promovare în eşalonul trei. Echipa lui Ibriş va întâlni în ultimul său meci pe VICTORIA Buda, care încă mai speră să câştige titlul de campioană a judeţului. Confruntarea va avea loc pe stadionul „Cornel Negoescu”, cu începere de la ora 18.00. În meciul tur, care s-a lăsat cu scandal, LUCEAFĂRUL a bătut cu 4-2, iar în cazul unui rezultat de egalitate şi chiar a unei înfrângeri, dar nu la o diferenţă mai mare de două goluri, va reprezenta Buzăul la baraj. Asta, deoarece ocupă prima poziţie, cu 9 puncte, faţă de 3, câte are contracandidata sa, VICTORIA Buda, aceasta din urmă mai având de jucat cu VIITORUL Tisău pe teren propriu.

      Asociaţia Judeţeană de Fotbal are deja pregătite tricourile de campioni, pe care jucătorii echipei din Rosetti sunt decişi să le îmbrace.

loading...
error: Content is protected !!