joi, 09 iulie 2020

Fostul consilier județean PSD Dan Ivașcu, președinte interimar al PMP

Omul de afaceri Dan Ivașcu, proprietarul Fermei Ivașcu din Mihăilești și al magazinelor de desfacere cu același nume din municipiul Buzău, a fost numit, de Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară, președinte interimar al PMP Buzău, a anunțat, pe pagina de Facebook a organizației județene buzoiene, fostul lider interimar, deputatul de Galați Cătălin Cristache.

„Astăzi am predat în mod oficial ștafeta Organizației PMP Buzău către domnul Dan Ivașcu. Domnia-sa a fost numit, prin votul unanim al Colegiului Național al PMP, președinte interimar al PMP Buzău. Îi urez mult succes în activitate și îl asigur de sprijinul meu necondiționat”, a scris Cristache pe Facebook.

Noul lider al PMP Buzău are 46 de ani, a absolvit Liceul Agricol Buzău și Facultatea de Management Agroturistic din cadrul Universității Bioterra. El a fost angajat ca responsabil achiziții la Agrana (Fabrica de Zahăr Buzău), iar în prezent își administrează propria afacere. Dan Ivașcu a mai cochetat cu politica, fiind consilier județean al Partidului Social Democrat în legislatura 2008-2012.

 

loading...
error: Content is protected !!