Actualitate

„Forțele de Muncă” cere sprijinul fanilor pentru a ajunge în finala Eurovision

„Vă mulțumim pentru interes și sperăm să fiți alături de noi în competiția <EUROVISION>. Avem colegi redutabili, dar și noi suntem încrezători în steaua noastră. <HAI AFARĂ, FRATE !> este cântecul cel mai non-conformist din concurs. Textul lui Florin Dumitrescu, cu un mesaj actual și adresat tuturor (chiar și celor care nu urmăresc EUROVISION), muzica simplă și directă, cu armonii clare, pachetul vocal, marca inconfundabilă <FORȚELE DE MUNCĂ>, ne recomandă pentru FINALA DE LA TORINO”, este mesajul prin care trupa râmniceană își îndeamnă admiratorii să o susțină în competiția în care se va face selecția celor care vor reprezenta România la „Eurovision”.

Îndemnul trupei râmnicene  vine după  ce la acest final de săptămână a avut loc prima întâlnire a semifinaliștilor Eurovision România la TVR.  Toate cele 46 de piese selectate în prima etapă  vor fi înregistrate în studiourile TVR și mai apoi încărcate pe platformele online ale Televiziunii Române. Doar 20 dintre ele vor ajunge în show-ul din 12 februarie, pe care îl va transmite TVR. Dintre acestea  5 vor fi decise de public prin vot online.

Prin urmare, votul fanilor contează foarte mult, iar cei care îndrăgesc trupa râmniceană o pot sprijini votând video-ul lor pentru a  intra în finală.

Articole similare