Actualitate

FOTO / Jurnalistul britanic Charlie Ottley, la Aluniș

Jurnalistul britanic Charlie Ottley a vizitat Alunișul și  a participat la ateliere de olărit alături de copiii de la centrul „Amurtel”. Experiența și bucuria pe care le-a trăit acesta la Aluniș se vor regăsi, împreună cu toate  minunățiile Ținutul Buzăului și toate frumusețile Alunișului și vor putea  fi cunoscute de oricine, în sezonul doi a serialului Netflix – Flavours of România.

„Astăzi am avut onoarea de a fi vizitați de jurnalistul britanic Charlie Ottley și întreaga sa echipă de la Flavours of Romania și Wild Carpathia”, anunță Iulia Sîrbu, Aluniș Art Center, într-o postare pe Facebook, cărora le mulțumește pentru promovarea Geoparcului.

„Mulțumim mult întregii echipe și în special, Thorsten Kirschener, Terra Carpatica – Conacul Grigorescu  Slow Food Community și prieteniilor noștri dragi de la Geoparc pentru toată munca pe care au depus-o în promovarea Geoparcului UNESCO Ținutul Buzăului”, mai spune Iulia Sîrbu.

Tot ea ne informează că Alunișul nu este ultima oprire a lui Charlie, care și-a propus să adune toate poveștile, dragostea și frumusețea pe care Alunișul, Munții Buzăului și întreaga România le are de oferit. Totul se va regăsi pe Netflix când va fi lansat noul sezon.

„Spune-ne cum arată Alunișul pe cameră!”, este îndemnul fondatoarei Aluniș Art Center.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare