sâmbătă, 08 august 2020

Florin Piersic, în faţa publicului buzoian într-un spectacol inedit

Unul dintre cei mai iubiţi actori români, Florin Piersic revine în faţa ­pu­blicului buzoian în cadrul unei reprezentaţii inedite. Nu este vorba despre un spectacol de teatru, ci des­pre o reprezentaţie pe parcursul căreia Florin Piersic va încânta spectatorii cu întâmplări din cariera sa şi nu numai. Preţ de două ore, marele maestru al teatrului va spune poveşti în frumoasă limbă română, va depăna amintiri din cariera sa impresionantă, vă va face să râdeţi cu lacrimi şi va cânta melodii compuse special pentru el de către Dan Iagnov.

Florin Piersic este că o enciclopedie. Răspunde la orice întrebare cu o sinceritate debordantă şi nu se ascunde în spatele cuvintelor. E deschis, cald, emoţionează prin cuvintele bine alese, creează bună dispoziţie printr-un umor natural. Florin Piersic nu este un artist modest, şi de aceea nu trebuie să rataţi ocazia de a va convinge de talentul său, pe 14 decembrie, atunci când vine la Buzău cu spectacolul „Pur şi simplu”.

Iniţial, spectacolul trebuia să aibă loc pe 9 decembrie, luni, dar maestrul l-a reprogramat pe 14 decembrie, sâmbăta viitoare, cu completarea că biletele achiziţionate din timp pentru dată de 9 decembrie nu trebuie schimbate. Ele rămân valabile în aceleaşi condiţii.Cei care au achiziţionat bilete de la casierie şi nu pot ajunge în dată de 14 decembrie sunt rugaţi să ajungă să înapoieze biletul şi li se vor returna banii, pe loc.

„Vin în faţa publicului cu dorinţa de a-l sensibiliza”

„Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului în care, alături de mine, îi pomenesc celor prezenţi pe unii dintre cei mai mari artişti ai acestei ţări. Vin în faţa pu­blicului cu dorinţa de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranţă şi, dacă până la sfârşitul celor aproape două ore văd zâmbetul pe faţa lor sau lacrima în colţul ochilor, înseamnă că mi-am atins scopul” a declarat Florin Piersic des­pre spectacol.

Reamintim că biletele sunt disponibile online, pe iabilet.ro şi se vor găşi şi offline, la Casieria Sălii Casei Sindicatelor. Pentru mai multe detalii puteţi suna la telefon 0799.771.199.

loading...
error: Content is protected !!