marți, 02 iunie 2020

Finalul turului vine cu răspunsuri la Gloria

Gloria a încheiat pe locul 8 prima parte a campionatului, dar îşi poate îmbunătăţi situaţia din clasament înainte de intrarea în vacanţă după disputarea celor două etape din retur programate în acest an, la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda, şi sâmbătă, în Crâng, cu Ripensia Timişoara.

O parte din concluzii au fost trase deja de antrenorul Ilie Stan în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sfârşitul săptămânii trecute.

„Nu sunt atât de mulţumit pe cât m-aş fi aşteptat, dar, una peste alta, este bine că învăţăm din greşelile pe care le-am făcut în acest tur de campionat şi sperăm ca la sfârşitul campionatului să acumulăm cât mai multe puncte şi să fim într-o poziţie care să ne permită să fim mult mai motivaţi pentru sezonul viitor. După acest tur de campionat, vom face o analiză pertinentă şi vom vedea cine poate să facă faţă returului şi, nu în ultimul rând, sezonului viitor, pentru că o să avem un sezon în care trebuie să fim mult mai ­res­ponsabili, mai ales dacă vom lua şi acest drept de promovare. Din toate punctele de vedere, şi administrativ, şi al programului, şi al jocului. Acest tur a fost, practic, ca un preludiu al pregătirii pentru campionatul viitor. Am demonstrat că avem o echipă puternică, cu jucători valoroşi, iar atunci când suntem uniţi şi comunicăm foarte mult între noi, vin şi rezultatele”, a punctat antrenorul Gloriei.

loading...
error: Content is protected !!