luni, 25 mai 2020

Fermierii din sectorul zootehnic, aşteptaţi la APIA cu documente pentru a obţine sprijin

Luni, 3 septembrie, este ultima zi în care fermierii care au  depus cerere unică prin care au solicitat, în Campania 2018, sprijin cuplat în sectorul zootehnic – speciile ovine şi caprine, mai pot depune documentele, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Buzău. Este vorba despre  documente specifice prevăzute de articolul 78 alin. (3) literele a) şi b) din Ordinul MADR nr.619/2015 cu modificările şi completările ulterioare.

Printr-un comunicat, APIA Buzău transmite că în conformitate cu prevederile articolului 781, alin. (3) din Ordinul mai sus menţionat, „documentele specifice, respectiv adeverinţa eliberată de asociaţia/agenţia acreditată pentru înfiinţarea şi menţinerea registrului genealogic al rasei, avizată de către ANZ prin oficiile pentru zootehnie judeţene sau adeverinţa eliberată de oficiul pentru zootehnie judeţean, se depun la Centrele Judeţeane /Locale ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv la Centrul Municipiului Bucureşti, unde a fost depusă cererea de plată, până la data de 1 septembrie a anului de cerere 2018”.

Termenul de depunere era iniţial de 1 septembrie, dar autorităţile ţin cont de faptul că 1 septembrie 2018 este zi nelucrătoare, şi au decis ca termenul de depunere să fie prelungit până la data de 3 septembrie 2018, inclusiv.

loading...
error: Content is protected !!