duminică, 20 septembrie 2020

Federaţia de Handbal a decis! Ce televiziune transmite meciurile Gloriei şi ale lui HC Buzău din viitorul campionat

Drepturile TV pentru viitorul sezon competiţio­nal din handbalul românesc au reprezentat o miză importantă pentru televiziuni. Fără spectatori în tribune cel puţin până la sfârşitul anului, se aşteaptă audienţe ridicate, cu mult peste media obişnuită. Potrivit ProSport, care citează surse media, meciurile din Ligile Naţionale, dar şi cele din Cupa României şi ale echipelor naţionale, vor putea fi urmărite, pentru următorii doi ani, ca şi până acum, la Televiziunea Naţională.

Potrivit aceloraşi surse, postul public de televiziune ar fi oferit Federaţiei suma de 400.000 de euro, cu o 100.000 mai puţin decât Clever Media (Look Sport, Prima TV şi, prin acord de colaborare, Digi Sport), celălalt jucător de pe piaţa media interesat în a transmite meciurile de handbal. Federaţia Română de Handbal a acceptat în cele din urmă oferta TVR, preferând continuitatea cu acest partener care a transmis handbalul intern în ultimii ani, dar şi potenţialul de market share, consi­derând că TVR poate obţine un scor mai bun decât Look Sport, Digi Sport şi Prima TV (la un loc). Cum există disponibilitatea de a fi transmise mai multe jocuri dintr-o etapă, în principiu trei, atât la feminin, cât şi la masculin, sunt şanse foarte mari ca partidele fetelor de la Gloria şi ale băieţilor de la HC Buzău să se regăsească mai des în oferta postului public de televiziune.

În contul sezonului trecut, TVR a transmis deja toate meciurile din Final Four-ul Cupei României la feminin, inclusiv cele două partide ale handbalistelor buzoience, cele cu CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti.

HC Buzău, absentă de la TV în primele trei meciuri ale noului sezon

Din păcate, echipa masculină de handbal nu va putea fi urmărită la TV în primele partide oficiale ale noului sezon, contând pentru primele trei etape ale Ligii Naţionale, care se vor desfăşura săptămâna viitoare (15-17 septembrie) sub forma unor turnee de sală, la Sf. Gheorghe. Iată programul elevilor lui Pero Milosevic şi partidele care vor fi televizate:

  • Marţi, 15 septembrie:

– ora 13.30: HC Buzău – Dunărea Călăraşi

– ora 17.00: TVR 1: Politehnica Timişoara – Potaissa Turda

– ora 18.25: TVR 1: CSM Făgăraş – Dinamo Bucureşti

  • Miercuri, 16 septembrie:

– ora 16.30: HC Buzău – Minaur Baia Mare

– ora 17.00: TVR 1: Potaissa Turda – Steaua Bucureşti

– ora 18.25: TVR 1: CSM Focşani – Dinamo Bucureşti

  • Joi, 17 septembrie:

– ora 16.00: HC Buzău – Politehnica Timişoara

– ora 17.00: TVR1: CSM Bucureşti – CSM Focşani

– ora 18.25: TVR 1: Steaua Bucureşti – CSM Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!