duminică, 07 martie 2021

 „Fata buzoiană”, locul I în Topul „vocilor de zece”

• Claudia Colniceanu a primit în avans un cadou de ziua ei

I s-a îndeplinit o dorință mult așteptată de ceva timp, după propunerile ce au ve­nit câteva luni la rând în to­pul vocilor tinere prefe­ra­te din formatul de la Antena Satelor. Claudia Colniceanu s-a bucurat de susținere maximă săptă­mâna trecută, fiind votată drept cea mai talentată voce de 174 de susținători, din totalul celor 340 care și-au exprimat alegerea în Topul Vocilor de 10. Datorită acestor voturi, piesa „Eu sunt fata buzoiană” a ieșit pe locul întâi, cu 51,2 % procentaj de susținere.

Formatul „Zece voci de zece” își propune să dea muzicii populare românești un aer proaspăt și o mână de ajutor debutanților sau vocilor mai puțin cunoscute în drumul lor spre celebritate. Regulamentul topului este cât se poate de simplu: un clasament săptămânal cu zece locuri. În funcție de voturile ascultătorilor, ar­tiștii care ocupă primele nouă poziții rămân în top, iar cel de pe locul zece este eliminat. În fiecare săp­tămână sunt propuși doi noi artiști. Cel care obține cele mai multe voturi intră în top.

Și așa s-a întâmplat cu buzoianca noastră în săp­tămâna 11-17 ianuarie. Se poate spune că acest rezultat a fost un cadou anticipat pentru Claudia Colniceanu de ziua ei. Pe 25 ianuarie, luni, ea și-a serbat ziua de naștere, împlinirea celor 22 de ani fiind încununată de titulatura de cea mai bună voce tânără. Mesajele de felicitare au curs lanț, la fel și cele de susținere în continuare pe acest plan, muzical, pe care și l-a ales încă de la vârsta de cinci ani, când a urcat pentru prima dată pe scenă.

„Astăzi a fost despre iubire. Despre voi, oamenii buni și frumoși care faceți parte din viața mea, fie ea online sau offline. Am simțit emoția fiecărui mesaj, ceva de nedescris… o să îmi ajungă până la anul, pe 25. Vă simt aproape, iar asta, pentru mine, e cel mai mare dar! Și datorită voturilor dumneavoastră, piesa <Eu sunt fata buzoiană> a ieșit pe locul 1 în topul vocilor de 10, de la Antena Satelor!  Sunteți în inima mea! Vă mulțumeeeesc!”, a fost mesajul postat de artistă pe Facebook.

loading...
error: Content is protected !!