duminică, 07 martie 2021

Familia Corneliei Catanga, sub zodia despărțirilor

  • A venit rândul fiului să rupă logodna și să contramandeze nunta mult așteptată de buzoiancă

Se pare că despărțirile se țin ca scaiul de familia artistei Cornelia Catanga. La un pas să se despartă și ea anul trecut de soțul ei, cu care împărțise ani buni de conviețuire, acum a venit rândul băiatului ei să anun­țe că nu se mai înțelege cu iubita sa.

Buzoianca a dezvăluit la Antena Stars că fiul ei, Alexandru, s-ar fi despărțit de femeia pe care urma să o ia de soție și cu care locuia, alături de ea și de tatăl lui, de aproape doi ani. Tânăra ar fi avut alte planuri de viitor care, însă, nu îl includeau și pe fiul celebrei cântărețe de mu­zică lăutărească. Cornelia Catanga a făcut dezvăluirea chiar în platoul Matinalului de la Antena Stars. Regina muzicii lăutărești a declarat public că fiul ei, Alexandru, nu mai este împreună cu tânăra pe care era pregătit să o ia de soție și alături de care a trăit o poveste de iubire pentru aproape doi ani.

Alexandru și iubita lui au avut o relație de un an și opt luni, timp în care au locuit în casa Corneliei și a lui Aurel Pădureanu. Viitoarea noră a cuplului de artiști și fiul acestora păreau că se înțeleg de minune, deși buzoianca a dezvăluit faptul că între ei începuseră să aibă loc discuții aprinse legate de o viitoare plecare în America, pentru ca fata să își continue cariera de succes. Certurile au continuat, iar acum este totul clar și confirmat: nunta nu va mai avea loc și cei doi își vor vedea separat de viețile lor.

loading...
error: Content is protected !!