joi, 25 februarie 2021

Expoziție inedită, la subsolul vilei ce a aparținut lui Alexandru Marghiloman

A reușit să obișnuiască publicul buzoian cu manifestări de artă plastică atipice, care îmbină pictura cu muzica, în spații mai puțin convenționale. După expozițiile de artă organizate în stradă, la poarta Crângului sau pe magazinul Winmarkt, Ștefan Lăzărescu „Pește” a inițiat joi, 19 iulie, un nou eveniment interesant în cadrul Centrului Cultural „Al. Marghiloman”, unde conduce secția de artă plastică.

„Desene la Castel” a coincis cu inaugurarea unui nou spațiu expozițional în celebra proprietate deținută de Alexandru Marghiloamn, Vila Albatros. Mai exact, lucrările de grafică și de­se­ne au fost expuse într-unul din beciurile vilei, denumită „Galeria Subsol”.

„Este un nou spațiu expozițional care găzduiește peste 50 de lucrări. Acestea sunt realizate de Florin Menzopol, Ciprian Dumitrache și de mine. Este o expoziție care acoperă un registru mai larg de expresie, plecând de la desenele încărcate de emoție ale lui Florin Menzopol, la cele abstracte ale lui Ciprian și până la desenele mele marcate printr-un limbaj plin de umor”, a declarat Ștefan Lăzărescu.

Expoziția „Desene la Castel” va putea fi vizitată de publicul buzoian până pe data de 3 august.„Am încercat prin această expoziție să animăm viața culturală a Buzăului într-un alt mod decât s-a făcut până acum”, a declarat Florin Menzopol.

loading...
error: Content is protected !!