miercuri, 28 octombrie 2020

EXCLUSIV/ Două premii I pe țară la olimpiada de Germană, pentru Colegiul Hasdeu

Miercuri, conducerea Colegiului Național „B. P. Hasdeu” anunța că un număr record de olimpici hasdeieni s-au calificat la fazele naționale al olimpiadelor școlare (74 de elevi). Joi, o nouă veste bună a ajuns în cancelaria celui mai titrat liceu buzoian: doi olimpici din cei 74 au obținut premiul I pe țară.

Este vorba despre Carmen Mocanu (pregătită de prof. Paula Stegărescu), elevă clasa a XII-a la Colegiul Hasdeu, care a obținut Premiul I și Premiul II (la proiecte) la Olimpiada Națională de Limba Germană desfășurată în județul Dolj în perioada 23-29 martie. La aceeași competiție, hasdeianul Alexandru Raicu (pregătit de prof. Sanda Ursachi), clasa a XII-a, a obținut Premiul I.

„Mizez pe trei premii I și mai multe premii față de anul trecut. Dacă ar fi să dau un pronostic, adică ceea ce mi-aș dori, ar fi ca Mădălina Popescu să se întoarcă de la Olimpiada Națională de Biologie cu un premiu foarte mare”, a declarat directorul Colegiului Hasdeu, Ionel Banu.

1 COMENTARIU

  1. Eram curios cine sunt profesorii celor 2, dar probabil e nesemnificativ în logica articolului. Dl. Banu e un om deosebit, tot respectul Pt ce face, dar în spatele sau sunt f mulți care muncesc pe brânci și n-ar strica măcar din când în când sa le apară numele în ziar.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!