marți, 24 noiembrie 2020

Eurodeputatul Mircea Diaconu vine luni să discute cu buzoienii

Eurodeputatul independent Mircea Diaconu vine luni la Buzău, în cadrul turului României pe care îl face anual de când a fost ales în această demnitate. Conform unui comunicat de presă, acesta intenţionează să comunice cu cetăţenii municipiului, să-şi ­pre­zinte raportul de activitate de la începutul mandatului în forul ­le­gislativ european şi să discute ­des­pre cum arată România în Anul Centenarului şi al Patrimoniului Cultural European.

,,Un alt subiect al discuţiilor va fi proiectul de organizare a unei reţele naţionale de repere ale civilizaţiei spaţiului românesc, care să studieze, expună, dezbată şi promoveze civilizaţia românească şi să conducă la o adevărată «Renaştere culturală» a ţării, rezultată în urma unui discurs istoric şi identitar obiectiv, documentat, lipsit de complexe sau constrângeri politice“, se afirmă în comunicat.

 

Întâlnirea lui Mircea Diaconu cu buzoienii are loc începând cu ora 13,00, la Hotelul Art  de pe Bulevardul Bălcescu.

2 COMENTARII

  1. Pai cu salariu de 10.000 euro pe luna plus restul beneficiilor cum sa nu crezi in UE. Doar acesta este motivul principal pt.care a candidat, din pacate… Asteptam mai multe de la el

  2. Super om, super actor. L-am votat cu două mâini, ba am completat și tabele cu adeziuni. Între timp am devenit eurosceptic. Nu-l mai susțin. Nu este vina lui. Dacă chiar crede în ideea asta de Uniune Europeană, foarte bine! Eu nu mai cred. Nu-mi rămâne decât speranța că mă înșel!

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!