Monden

Ellie White și-a încheiat vara în Grecia

Orice săptămână de vacanță te obosește mai mult decât una de rutină, însă pentru Ellie White situația a fost diferită, întrucât la finalul lunii august cântăreața și-a dorit liniște, timp de meditație, de compus și de joacă cu familia. Departe de agitația din insulele grecești, Ellie a savurat alături de familia sa câteva zile la soare, la plajă pe nisipurile sălbatice, îmbinate cu odihnă și inspirație pentru următoarele melodii pe care le va lansa în această toamnă. „Am făcut plajă, ne-am odihnit, ne-am și plimbat, am făcut și puțin shopping, am mâncat brunch-uri foarte gustoase și am petrecut timp în familie”, le-a spus artista fanilor.

În perioada pe care și-au fixat-o pentru vacanța în Grecia, Doru Tica și-a sărbătorit ziua de naștere în sânul familiei. „La mulți ani celui mai bun și dulce om din lume! Te iubesc, Doru Tinca!”, i-a transmis Ellie partenerului ei de viață, cu care are doi copii,  Mihai și Maria.

Și cu regretul după soarele de Grecia și după plajele sălbatice, Ellie a revenit acasă, în România, pentru că trebuie să se pregătească de lansarea următoarei piese. A mai făcut un mic popas la munte, după care a urmat startul și la noului an școlar și al proiectelor muzicale. „După marea de Grecia, puțin munte de România, începem școala și pregătim mult surprize fanilor”, le-a transmis Ellie White celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Articole similare