Monden

Ellie White recomandă terapia cu cristale

Artista a spus de nenumărate ori că se simte atrasă de energia lor, este fascinată de culorile și de consistența cristalelor

Multă lume se folosește de interacțiunea cu cristalele pentru a crește vibrația din jur, pentru a mări capacitățile extrasenzoriale și, mai ales,  pentru a putea accesa diferite căi ale abundenței, ale păcii interioare și pentru a se elibera de stres, de presiune și de prieteni falși. Pentru aceste argumente și mult altele, cântăreața cu origini buzoiene Ellie White vorbește mereu cu drag despre puterea cristalelor și le recomandă; mai mult, ea își umple spațiul personal cu diferite cristale, în funcție de ce o atrage la momentul respectiv, pentru că, spune buzoianca, „energia nu minte, iar noi ar trebui să fim atenți la intuiția noastră care ne ghidează spre binele nostru absolut”.

Deși cristalele sunt de mai multe culori, cu diferite nuanțe, luminozitate sau opacitate, în funcție de modul de creare al acestora, trebuie să știm amănunte despre fiecare cristal care ne atrage la prima privire, pentru a vedea ce zona energetică atinge, dacă ne este indicat sau nu, dacă ne poate proteja sau, din contră, ne scoate la suprafață acele sentimente și emotii pe care nu le vrem scoase din noi.  „Unul dintre cristalele pe care eu le-aș recomanda celor la început de drum pe calea cristalelor este ametistul. Rolul ametistului este unul foarte minunat pentru noi, pentru că are menirea de a ne calma, de a ne liniști și de a ne alunga stările de anxietate, ne ajută să ne ascultăm intuiția și ne măreste capacitățile psihice. Ca să nu mai zic de faptul că geodele de ametist sunt cele mai bune curatățoare de cristale, prin faptul că adună energiile cristalelor din jurul lor și le purifică. Astfel, dupa câteva ore ăn interiorul geodei de ametist, cristalele tale sunt purificate și gata de o nouă întrebuințare”, detaliază cu încredere Ellie White.

Un alt cristal recomandat de artistă este citrinul, cunoscut și drept „piatra banilor”, pentru că energia lui atrage abundența, este un cristal care ne îndeamnă să fim activi, să fim optimiști și increzatori în fortele proprii. „Pentru a te putea bucura de energia subtilă, dar minunată a citrinului, îți recomand să porți o bucată mică de citrin fie în geanta, fie în portofel”, mai spune Ellie.

Foarte important, subliniază cântăreața, este și faptul că, înainte de orice utilizare, cu atât mai mult înainte de prima folosire, fiecare cristal pe care îl aduci în spațiul personal trebuie curățat. Majoritatea cristalelor funcționează pe bază de absorbție de energie, asta însemnând că atrag energia din vecinătate și o stochează în interiorul lor. „La contactul prelungit cu cristalele, fără o curățare în prealabil, adică o eliberare a acelor energii stocate, tot ce au absorbit cristalele respective se va elimina în aura ta, în spațiul tău personal, în corpul tau energetic”, concluzionează artista.

Articole similare