joi, 04 iunie 2020

Ellie White dezvăluie ce exerciții o mențin în formă

Buzoianca Ellie White este mama a doi copii, dar și-a recăpătat silueta de dinainte de sarcini și datorită sportului, pe care îl practică cu regularitate acasă. Face jogginng regulat, merge la clase de Pilates și se antrenează cu multă ambiție la antrenamentele în care ridică greutăți.

„Încerc să fac mișcare cât de des pot. Fie că alerg sau fac exerciții de fitness, încerc să-mi mențin un ritm de maximum trei zile pe săptămână. Îmi este puțin mai greu să ajung la sală, pentru că sunt de cele mai multe ori pe fugă, așa că mi-am făcut un program de fitness chiar acasă. Și mă și țin de el, pentru că-mi place. Pentru că organismul nostru este într-o continuă adaptare, încerc să fac exerciții variate, pentru a lucra diferite grupe musculare și pentru a nu se obișnui corpul cu anumite mișcări. Așa că, într-o zi alerg, în alta fac fitness cu sau fără banda de rezistență, iar în altele încerc și Pilates. Iar în restul zilelor încerc să includ treburile casnice în rutina zilnică de mișcare: fac alergare ușoară pe scări, fandări sau abdomen”, a declarat artista.

„Recomand cu încredere un antrenor personal”   

Fosta componentă a trupei DJ Project a lucrat la început cu antrenor personal, dar acum se simte capabilă să își conceapă singură programul de antrenament, astfel că în fiecare zi face exerciții diferite.

„Momentan, îmi sunt propriul meu antrenor personal, pentru că deja am învățat ce să fac pentru a avea rezultate și îmi și corectez singură postura în oglindă. Însă, pentru cei mai novice într-ale fitness-ului, recomand cu încredere un antrenor personal, pentru că doar așa poți avea parte de un antrenament personalizat care să-ți ofere cele mai bune și rapide rezultate. Un antrenor știe ce exerciții sunt necesare în funcție de fiecare corp în parte, pentru a nu merge la sală degeaba, făcând exerciții care nu te ajută pentru că fie nu sunt făcute corect, fie nu ai nevoie de ele”, a mai spus Ellie White.

Preferatele ei sunt exercițiile cu greutatea proprie. ,,Este greu, doare, dar mie îmi oferă rezultate rapide. Și, știi cum se zice : No pain, no gain!”, mai spune artista.

loading...
error: Content is protected !!