duminică, 20 septembrie 2020

Ellie White: „Am ales să ne ducem copiii la școală și la grădiniță, chiar dacă amenințarea virusului Covid-19 este încă în aer”

A ales normalitatea! Asta a declarat artista buzoiană Ellie White în cel mai recent articol de pe blogul ei, cu privire la începerea noului an școlar și la pregătirile pentru copii ei în prima zi de școală.

„După o vară tumultoasă, cu multe incertitudini și multe plimbări, am ajuns și în septembrie, când școlile se pregătesc să își deschidă porțile elevilor. Subiectul este unul delicat, evident, având în vedere faptul că mulți părinți au avut de făcut alegerea între a își duce copiii la școală sau a îi ține acasă, cel puțin în prima perioadă a anului școlar. Noi facem parte din categoria părinților care au ales să își ducă copiii la școală și la grădiniță, chiar dacă amenințarea virusului Covid-19 este încă în aer”, a precizat Elie.

Alături de soțul ei, Ellie și-a luat inima în dinți și a început pregătirile pentru noul an școlar. „Având în vedere faptul că nimeni nu știe ni­mic exact, iar informațiile de pe la TV sunt incomplete, nu foarte credibile sau chiar exagerate pe ici pe colo, am ales să le oferim copiilor noștri un sens al normalității”, a mai adăugat fosta solistă de la DJ Project. Prin urmare, a mers la cumpărături de rechizite școlare și lucruri necesare pentru noul an școlar, și s-a pregătit fizic și psihic pentru ce va urma.

„Un program potrivit pentru liniștea psihică a fiecărui părinte”

Ellie a povestit că s-a axat pe haine comode, pantofi de interior și cizmulițe de ploaie pentru început, iar la capitolul re­chizite a ales să îi cumpere lui Mihăiță tot ce are nevoie pentru a scrie atât pe caiete cât și pe tablă, fără a fi nevoit să împartă pixul sau carioca pentru tablă cu colegii de clasă.

„Programul școlar al lui Mihăiță este bine împărțit de către profesori, astfel încât copiii să stea separați în timpul orelor de curs, și să nu se intersecteze în pauze sau la ora de masă. În cazul Mariei, programul a fost împărțit în trei variante: programul scurt, de la ora 9 la ora 12, programul prelungit, de la ora 9 la ora 17, și a treia variantă pentru care au optat mulți părinți, aceea de a își ține copiii acasă până când se vor simți în siguranță să îi aducă în colectivitate. Pentru liniștea psihică a fiecărui părinte, consider că variantele sunt mai mult decât binevenite”, a mai scris buzoianca Ellie White pe blogul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!