luni, 01 iunie 2020

Elevii buzoieni, invitaţi la Şcoala de Vară FORCE

Elevii buzoieni au şansa de a participa la un program unic de dezvoltare personală, profesională şi recreativă.  Este vorba despre şcoala de Vară FORCE (Fellowship for Opportunity, Responsibility and Chance for Education) 2011.

Elevii buzoieni au şansa de a participa la un program unic de dezvoltare personală, profesională şi recreativă.  Este vorba despre şcoala de Vară FORCE (Fellowship for Opportunity, Responsibility and Chance for Education) 2011, o oportunitate de a interacţiona cu tineri deosebiţi, de a învăţa de la traineri de excepţie şi de a cunoşte leaderi de top şi poveşti de succes.

Timp de 10 zile, 20 de elevi vor avea parte de un program de educaţie non-formală de calitate, într-un mediu interactiv, antrenant, presărat cu activităţi sportive, excursii şi jocuri de team-building, menite să dezvolte spiritul creativ, ideea de echipă şi metodologiile educaţionale complementare.

Povestea FORCE nu se opreşte pe 14 august, elevii devenind ulterior membrii ai Comunităţii FORCE, astfel continuând să se dezvolte într-o reţea de tineri pe care îi leagă experienţa FORCE, dorinţa de a progresa şi nu în ultimul rând performanţa. În această manieră ei vor avea oportunitatea de a iniţia şi de a se implica în diferite proiecte sociale, putând să pună în aplicare cele învăţate la şcoala de Vară FORCE.

Toţi buzoienii interesaţi să ia parte în şcoala de Vară FORCE pot accesa site-ul www.force.ro, unde pot completa un formular de înscriere până la data 1 iulie.

Articolul precedentAtlantis 18.06
Articolul următorBus Party 18.06
loading...
error: Content is protected !!