joi, 28 mai 2020

După ce un medic ORL a fost depistat pozitiv la Covid 19, alte opt cadre medicale au fost testate pe secție

Opt cadre medicale și opt pacienți de la secția ORL  din cadrul Spitalului Județean Buzău au fost testați în această dimineață pentru infectarea cu Covid 19. Testarea a avut loc după ce au fost mai  fost confirmate în această dimineață două persoane: un medic ORL și o asistentă pe Interne. Au fost testați și pacienții pe această secție.

Ieri au fost testate 32 de persoane, personalul medical pe secția Dialiază-Nefrologie. Testele au fost efectuate în cursul zilei de ieri la unitatea medicală buzoiană după ce au personalul de la Interne  a intrat în contact cu pacienții vârstnici care  au ieșit pozitivi și care au fost trimiși la spitalul din Râmnicu Sărat.

Reamintim că cele șapte cadre medicale de la Spitalul Județean Buzău, care au fost depistate pozitiv în week-end au fost trimise în cursul zilei de ieri, în Capitală, la Spitalul Victor Babeș, după ce inițial se stabilise ca acestea să rămână la  pavilionul infecțioase al unității medicale. Cele două cadre medicale nou infectate au fost trimise, de asemenea, la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!