miercuri, 20 ianuarie 2021

Drumul Comunal 189 va fi reabilitat

       *Un alt obiectiv important vizează asfaltarea drumului agricol între E 85 și Zoița din fonduri europene

         Reprezentanții administrației publice din comuna Zărnești mizează pe sprijinul reprezentanților Consiliului Județean pentru reabilitarea Drumului Comunal DC 189- cale de acces care asigură legătura între Drumul Județean DJ 220 și Drumul European DN 2 E 85 și care va fi reabilitat printr-un proiect în baza Ordonanței 577, documentația având deja aprobările necesare.

 

       *Un alt obiectiv important vizează asfaltarea drumului agricol între E 85 și Zoița din fonduri europene

         Reprezentanții administrației publice din comuna Zărnești mizează pe sprijinul reprezentanților Consiliului Județean pentru reabilitarea Drumului Comunal DC 189- cale de acces care asigură legătura între Drumul Județean DJ 220 și Drumul European DN 2 E 85 și care va fi reabilitat printr-un proiect în baza Ordonanței 577, documentația având deja aprobările necesare.“Am solicitat reabilitarea acestui drum care are în jur de 2 km, deoarece asigură fluiditatea circulației către orașele Buzău și Rm. Sărat, pentru a nu mai traversa comuna Zărnești și Poșta Câlnău. Pe această rută, din cauza circulației intense, au fost înregistrate câteva accidente în ultima perioadă, mai ales când copiii se deplasează la și de la școală sau se joacă”,  ne-a declarat primarul Alexandru Lazăr.

         De asemenea, un alt obiectiv important vizează asfaltarea drumului agricol între E 85 și Zoița din fonduri europene. Acesta asigură accesul către proprietățile agricole ale localnicilor situate în zona cuprinsă între  Drumul European E 85 și limita cu comuna vecină Ziduri. Primarul comunei, Alexandru Lazăr, spune că pentru reabilitarea drumului pe o lungime de 8 kilometri a pregătit un proiect în baza Măsurii 125 ce vizează dezvoltarea infrastructurii legate de adaptarea agriculturii din Programul Național de Dezvoltare Rurală, locanicii din comuna Zărnești având în proprietate în zona menționată peste 5.000 de hectare de teren arabil.

loading...
error: Content is protected !!