vineri, 16 aprilie 2021

Dom’ primar de Rosetti a făcut circ la meci

Nu de puţine ori, în catastiful Comisiei de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal, printre cei care au călcat pe bec s-au regăsit inclusiv unii primari. Este şi cazul primului gospodar al comunei C.A. Rosetti, Gigel Rizea, care a făcut circ şi în ultima etapă la meciul disputat de echipa sa, LUCEAFĂRUL, în deplasare cu STEAUA Săhăteni. Extrem de nervos pe parcursul jocului, dom’ primar, trecut pe foaie ca delegat, a tot şuierat printre dinţi ceva “dulcegării” la adresa arbitrilor manifestându-şi în felul acesta nemulţumirea faţă de unele decizii.

 

Şi, pentru că nu a fost convingător, Rizea a “plusat” cu înjurături ca la uşa cortului şi după terminarea meciului. Mai mult decât atât, a dat buzna în cabina arbitrilor, continuându-şi “recitalul”, iar când a fost rugat să semneze în raportul de arbitraj, a refuzat, după care a luat legitimaţiile jucătorilor săi şi a plecat.

Pentru că Gigel nu a stat cuminte pe scăunel, “judecătorii” de la A.J.F. l-au taxat cu un avertisment şi amendă 100 RON.
Un alt caz aflat pe masa de lucru a Comisiei de Disciplină a fost şi cel de la partida de juniori INTER Căneşti – RECOLTA Cislău. Jucătorul gazdelor Gabriel Oancea a ţinut morţiş să demonstreze că este un mare admirator al lui Van Damme, experimentând câteva lovituri de-ale acestuia pe unul dintre adversari, Constantin Tănase, când jocul era oprit. Bătăuşul a fost trimis de arbitru la verstiare, însă, în timp ce părăsea terenul, i-a mai altoit încă un pumn jucătorului de la Cislău, în semn de rămas bun. Cel lovit a încercat să riposteze, dar lovitura nu şi-a atins ţinta, care s-a ferit la timp.
După analizarea incidentului, membrii Comisiei de Disciplină au decis suspendarea lui Oancea pentru şase etape şi amendarea cu 100 RON.
De asemenea, Tănase va sta şi el pe tuşă două meciuri, urmând să achite şi o amendă de 80 RON.
Tot în cadrul şedinţei de marţi, jucătorul echipei de juniori, Cezar Popescu, s-a ales cu o suspendare de patru etape şi o amendă de 80 RON.

 

 

loading...