vineri, 03 iulie 2020

Doi şoferi lăsaţi fără permis după ce au trecut cu camionul cu lemne pe viaductul Giurca

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraş Nehoiu şi de la Posturile de poliţie comunale Siriu şi Gura-Teghii au acţionat miercuri în intervalul orar 9.00 – 13.00, pe raza de competenţă pentru respectarea şi menţinerea unui climat de siguranţă, ­res­pectarea normelor rutiere şi a legalităţilor transporturilor de materiale lemnoase.

Astfel, poliţiştii au legi­timat peste 50 de persoane şi au oprit pentru verificări peste 30 de autovehicule, dintre care patru transportau materiale lemnoase. În urma verificării documentelor ce trebuie să însoţească astfel de transporturi nu au fost identificate probleme.

Totodată, poliţiştii au acţionat pe DN10, în zona Viaductului Giurca unde este instituită restricţie temporară de tonaj.

Astfel, împotriva unui braşovean de 41 de ani şi a unui buzoian de 58 de ani a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform art. 101 alin. 3 lit. b din O.U.G. nr.195/2002 şi a reţinerii permisului de conducere în ­ve­derea suspendării acestui drept pentru o perioadă de 60 de zile, după ce au încălcat restricţia temporară de tonaj.

 

loading...
error: Content is protected !!