Monden

Doi comedianți vin la Buzău cu glume adaptate anului 2024

Pofta de spectacole și de voie-bună revine odată cu prima lună din noul an, iar cei care s-au anunțat deja cu un program nou sunt cei care au deja experiență din show-ul iUmor.  Pentru buzoieni vin cu primul tren al comediei Anghel Constantin și Andrei Ungureanu, aka Omul cu Tourette (sindromul), pentru prima oară la Buzău. Băieții aceștia promit să aducă cu ei, la Sport’s Pub, peripeții și voie bună, dar mai ales glume updatate la anul 2024.

Andrei Ungureanu povestește, cu diverse ocazii, că a a fost diagnosticat cu sindromul Tourette încă de la vârsta de 6 ani. Din cauza bolii, viața lui nu a fost deloc una ușoară, mai ales la școală, unde era ținta atât a colegilor, cât și a profesorilor. „Părinţii au descoperit că am ceva. Am început să mă strâmb foarte des, să mişc din umeri, să fac gălăgie. Mie nu mi se părea ceva ieşit din comun. Nu m-a speriat (…) Eram criticat, judecat, lăsat deoparte. Nu mi-am pierdut prietenii, dar oamenii care nu ştiau ce înseamnă sindromul Tourette îmi spuneau: <Băi, dar sughiţi!>. Toţi îmi spuneau să nu mai fac aşa. Ei nu înţelegeau că eu nu pot să controlez aceste ticuri verbale şi musculare. Asta se întâmpla şi la şcoală, chiar de la profesori. Profesorii erau nişte comunişti. Nu mă acceptau. Credeau că o fac intenţionat. Elevii râdeau pe tema asta. Mă imitau”, povestea acesta pentru adevărul.ro.

Cel care va urca pe aceeași scenă cu Andrei Ungureanu pe 20 ianuarie, de la ora 20.00, și care a reușit să câștige trei like-uri din prima de la jurații iUmor, dar și admirația publicului, este Anghel Constantin, de profesie tehnician la anvelope de utilaje industriale. El este concurentul cu numărul opt care a reușit să ajungă în finală, după ce a prezentat o poezie sub formă de roast la adresa celor care se dau ceea ce nu sunt. De asemenea, concurentul de la iUmor a fost unul de-a dreptul surprinzător, deoarece în ciuda faptului că în timpul liber este luptător MMA jiu-jitsu și grappling și că are corpul plin de tatuaje și de mușchi, în interiorul acestuia se ascunde o sensibilitate aparte. Anghel  a câștigat medalia de bronz la campionatul european de grappling, iar la campionatul național al Angliei a fost medaliat cu argint. Mai mult, el scrie poezii și decorează torturi.

Până și Cheloo a fost impresionat de versurile compuse de Anghel. „Cu puțin efort ar putea să pună această poezie pe ritm de rap. Ceea ce a scris este foarte sincer, foarte bine, dă dovadă de observație fină, știu că dacă mai lucrează în această direcție chiar o să scrie foarte bine peste mulți ani. Umorul extrem este umorul pe care îl apreciez cel mai mult”, a declarat Cheloo la momentul când Anghel a avut reprezentația.

Înaintea lor, în același Sport’s Pub au spart gheața comediantul Ramora, câștigătorul sezonului 13 iUmor, și Ionuț Țigănescu, adică „Unul bun și unul nebun”, așa cum s-a intitulat și spectacolul lor. Ei au glumit și au vorbit despre noi metode de băut, dar și despre alte întâmplări de sărbători inedite, perfecte pentru glumele de stand-up.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker