Sport

Doar patru minute pentru Sălceanu în partida cu Norvegia

Vikingii s-au impus clar, 4 la 0

România U19 s-a deplasat în Franța, acolo unde, în perioada 22-28 martie, se dispută Turul de Elită, ultima fază de dinainte de Campionatul European de la această grupă de vârstă.

Cu vedetele Hansen-Aaroen (Man Utd) și Schjelderup (Benfica), elevii portughezului Luis Pimenta s-au impus clar, 4 la 0, după ce la pauză, conduceau cu scor de forfeit. Singura pată de culoare, cel puțin pentru microbiștii buzoieni, a fost evoluția lui Robert Sălceanu, fotbalist căruia Alexandru Pelici i-a oferit câteva minute. Left-back-ul de la Gloria a intrat pe teren în minutul 86, înlocuindu-l pe Borza.

România U19 va mai disputa două meciuri la acest Tur de Elită, sâmbătă, 25 martie, de la ora 16.00, contra Irlandei de Nord, respectiv marți, 28 martie, de la aceeași oră, împotriva Franței, țara gazdă.

Din păcate, șansele României de a se califica la europene s-au diminuat considerabil, după înfrângerea de miercuri seară. La Campionatul European U19, care se va disputa în această vară, în perioada 3-16 iulie, în Malta, se vor califica doar echipele clasate pe primul loc în cele șapte grupe de la Turul de Elită, plus, bineînțeles, țara gazdă. În grupa României, pe lângă liderul Norvegia, mai sunt repartizate Irlanda de Nord și Franța

Articole similare