Monden

FOTO – VIDEO / DJ Sava lansează piesă după piesă

DJ Sava a fost pe val toată vara, însă acum, pe finalul sezonului estival, pare să fi avut inspirația cea mai mare în a compune și a lansa videoclipuri, care mai de care mai ingenioase sau mai senzuale. În aceeași formulă de colaborare, cu MD DJ și cu Adriana Onci, buzoianul nostru a compus două piese care descriu frumusețea și distracția de pe două insule celebre, Bora Bora și Ibiza. Destinațiile exotice din arhipelagul Polineziei Franceze (Tahiti) și din Marea Mediterană sunt ilustrate în videoclipuri în mod diferit, primul fiind o animație grafică cu iz romantic și întoarcere în timp pentru a ilustra cum a început o poveste de dragoste și s-a concretizat cu o nuntă în locația turistică.

Cel de-al doilea prezintă mereu muza, inspirația senzuală a DJ-ului buzoian reprezentativă pentru Ibiza, o tânără care se bucură de apă și plimbări pe insulă, aruncându-și pe rând hainele de stradă și bucurându-se, în costum de baie, de relaxare și vacanță pe Insula iubirii; de aici și titlul piesei, „Island of Love”.

Pe lângă cele două proiecte estivale, DJ Sava a lucrat și la un album nou, ce conține câteva rework-uri, iar primul s-a intitulat „Gașca 23”.  Prima piesă este lansată în colaborare cu Iuliana Beregoi și Shift, iar dacă și tu ai fredonat măcar o dată versurile, cu siguranță nu va lipsi din playlistul următoarelor petreceri hitul „Gașca 23” ce poartă semnătura producătorului și artistului DJ Sava, combinată cu vocea captivantă a Iulianei Beregoi
și cu versurile fresh în stilul caracteristic lui Shift. „Gașca 23” este un remake al îndrăgitului single „Gașca Mea”, promite să devină imnul acestor luni și va face parte dintr-o călătorie muzicală captivantă, în care piesele clasice prind viață într-un sunet nou și inovator.

„Pregătiți-vă să vă simțiți reîmprospătați și să dansați pe ritmurile vibrante ale acestui album! Fierbinte, proaspăt și plin de energie! Bucurați-vă de prima piesă, «Gașca 23», de pe noul meu album de rework-uri, «ReFresh»!”, îndeamnă buzoianul.

Articole similare