vineri, 23 octombrie 2020

Direcția de Sănătate Publică Buzău a raportat astăzi: un deces și nouă îmbolnăvări cu Covid 19

Astăzi, 21 septembrie, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 9cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 ( 1 pacient a fost testat și diagnosticat într-un laborator privat de analize și 1 pacient a fost diagnosticat într-o unitate sanitară din alt județ). Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 22 și 82 de ani.

DSP mai transmite că situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel: „număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 2650;număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei:2278; numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 96; număr persoane în carantină la domiciliu:222;

Întrucât la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate de 55de persoane confirmate pozitiv, asimptomatice sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu.

A fost înregistrat și un deces în rândul pacienților confirmați COVID-19. Este vorba despre  un pacient în vârstă de 86 de ani, care s-a prezentat la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. A fost confirmat cu SARS CoV-2 și transferat pe secția ATI. Evoluția a fost nefavorabilă sub tratament, iar pe fondul comorbidităților asociate a survenit decesul. DSP transmite că pacientul prezenta următoarele comorbidități: fibrilație atrială, insuficiență cardiacă, tromboflebita antebraț stâng, colostoma.

loading...
error: Content is protected !!