luni, 25 mai 2020

Din 200 identificate / Doar şase maşini abandonate pe domeniul public au ajuns în curtea Urbis, de la începutul anului

De la începutul anului poliţiştii locali buzoieni au dispus ridicarea de pe domeniul public a peste 200 de maşini abandonate sau parcate neregulamentar. Numai în ultima săptămână au fost identificate 32 de autovehicule.

În primele opt luni ale acestui an au fost depistate 217 vehicule abandonate sau fără stăpân, 169 fiind ridicate de către proprietarii sau deţinătorii legali, şase, de către S.C. Urbis Serv, iar în 42 de cazuri procedura este în desfăşurare.

„Doar în cursul săptămânii 30.07 – 03.08.2018  au fost  depistate 32 astfel de vehicule, proprietarii  sau  deţinătorii  legali  fiind  somaţi  să le ridice  de pe domeniul  public  sau  să  intre în legalitate.

Poliţiştii locali recomandă proprietarilor vehiculelor abandonate de cel puţin un an, pe domeniul public al municipiului, să ia măsuri urgente în privinta ridicării lor, în caz contrar urmând ca vehiculele să fie ridicate şi depozitate într-un spaţiu administrat de UrbisServ S.R.L. Persoanele care nu nerespectă dispoziţiile legale, pot fi sancţionate cu amendă cuprinsă  între 1.000-2.000 lei”, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Poliţiei Locale Buzău.

Poliţiştii locali de bazează în continuare pe sprijinul cetăţenilor în identificarea vehiculelor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Buzău. Aceştia au la dispoziţie „Telefonul Cetăţeanului”, 0238.955 sau adresa de e-mail [email protected]

loading...
error: Content is protected !!