marți, 26 mai 2020

Diana Dinu, Miss Buzău 2011

Karina Bechir, locul II, și Maria Cheagă, locul III, au completat podiumul celor mai frumoase buzoience.

Primele două clasate, precum și alte 4 concurente au participat și la Miss Fotogenia 2011

O vară fierbinte la Buzău. Nu numai ca temperatură, ci și prin prezența unora dintre cele mai frumoase buzoience la Club Atlantis, sâmbătă seară.

Diana Dinu este cea de-a zecea buzoiancă ce poartă pe frunte coronița de Miss Buzău. În vârstă de doar 16 ani, ea este la începutul unei cariere de modeling promițătoare. A fost însă o bătălie strânsă între Diana și Karina Bechir, ocupanta locului II. Ambele au fost desemnate în prima poziție de un număr egal de membrii al juriului, anume patru, dar media notelor a fost mai mare pentru câștigătoare. Doar trei puncte le-au departajat pe cele două favorite, Diana Dinu obținând 347 puncte, iar Karina Bechir 344. De menționat că ambele concurente au participat și la Miss Fotogenia 2011, organizat de J’Pizza și OPINIA, ca de altfel și alte patru candidate din acest an la Miss Buzău 2011.

A treia poziție a fost ocupată de Maria Cheagă, iar Denisa Cristea a fost desemnată Miss Popularitate 2011. Ambele concurente au fost văzute în postură de câștigătoare de către un membru al juriului fiecare, ceea ce demonstrează că au impresionat în mare măsură prin calitățile fizice și prin spontaneitate.

Competiția a avut patru probe: costum de baie, prezență foto, interviu și ținută de seară. Prezentat de celebrul Vali Bărbulescu, evenimentul a fost dinamic și spumos, fiind unul dintre cele mai reușite din ultimii ani. Juriul concursului a fost compus din zece membri, printre aceștia numărându-se viceprimarul Fănică Bârlă, actorul Lucian Ghimiși, artistul plastic Leonard Țuclea și omul de afaceri Angelo Serafim. Spectacolul a fost completat prin showul spectaculos al elevilor de la Colegiul “B.P.Hasdeu”, care au participat la Cupa Liceelor la Street Dance , precum și prin prezentările de modă în care a strălucit Miss Buzău 2010.

 

Clasamentul final

 

1.Diana Dinu – 347 puncte
2.Karina Bechir –  344 puncte
3.Maria Cheagă – 335 puncte
4.Denisa Cristea – 326 puncte
5.Cătălina Lucaci – 317 puncte
6.Mădălina Cristina Androne – 314 puncte
7.Mădălina Bulancea – 296 puncte
8.Anca Neculăiasa – 294 puncte
9.Mihaela Macoveanu – 286 puncte
10.Alexandra Lucaci – 283 puncte
11.Mădălina Sânpetru – 276 puncte

 

{loadposition zgalerie2726}

Articolul precedentSummer Pub 07.08
Articolul următorOctavian Honciu
loading...
error: Content is protected !!