Sport

Dezarmant. Pierdem și cu Bistrița

Gloria nu și-a revenit după înfrângerea cu Dunărea Brăila. Cu moralul afectat, fetele n-au contat în meciul de la Bistrița, partidă care se anunța a fi oricum una extrem de dificilă. Buzoiencele au fost în meci doar câteva minute, amfitrioanele reușind să se distanțeze la trei lungimi încă din minutul 7. Și duse au fost, controlând apoi meciul autoritar, fără cine știe ce ripostă din partea fetelor de la Buzău. La pauză, bistrițencele conduceau cu 9 goluri pe tabelă, 20 la 11.

În partea secundă, buzoiencele s-au străduit să mai dreagă ceva, însă răul era deja făcut, ecartul stabilit în primele 30 de minute fiind insurmontabil. Putem puncta, doar pentru statistici, că Gloria și-a adjudecat mitanul secund, 11 la 10, fapt ce nu consolează, însă, pe nimeni. La final, 30 la 22, rezultat care anulează, practic, orice șansă a Buzăului de a mai prinde un loc de cupă europeană.

Pentru Gloria, Cupa României rămâne, sau ar trebui să rămână principalul obiectiv, însă și aici șansele de a disputa finala sunt reduse. În optimi, Buzăul întâlnește Măgura Cisnădiei iar dacă va trece mai departe, va avea nevoie de șansă, la tragerea la sorți.

Articole similare