luni, 10 august 2020

Echipamente necesare pentru a-ți transforma mașina într-o mega discotecă pe roți

Sistemul audio al mașinii tale nu te mulțumește? Îți dorești să te bucuri de sunete impecabile chiar dacă volumul este la maxim? Începe operațiunea de transformare a mașinii tale într-o super discotecă pe roți cu un invertor auto profesional care îți permite să ai parte de distracție fără limite. Acest dispozitiv este util pentru sistemul audio (adițional celui integrat autoturismului), cât și conectării unor surse de redare video sau de tip GPS. Citește în continuare pentru a afla cum îți poți configura autovehiculul într-o super mașină a distracției!

Sistemul de difuzoare face muzica să răsune tare și clar!

Mai mult ca sigur știi cât de importantă este sursa de redare a muzicii, așa că următorul pas este achiziționarea unui sistem de boxe performanțe. Fie poți opta pentru înlocuirea celor care sunt furnizate de către producătorul mașinii, fie poți opta pentru configurarea unui sistem suplimentar pe care să îl alimentezi de la invertor.

Orientează-te către produse premium, care îți ofere bass clar și calitate superioară pe toate nivelurile de redare. Recomandate sunt boxele aftermarket care să se plieze pe tipul autoturismului tău. Nu uita de reducerea nivelului de zgomot și a vibrațiilor din timpul deplasării pentru că afectează calitatea muzicii redate. Pentru a te bucura de cele mai bune sunete este nevoie să îți amplasezi difuzoarele în locurile cu nivelul minim de vibrații.

Amplificatorul auto face diferența atunci când vrei muzică clară și la putere mare!

Sunetele redate cu ajutorul unui amplificator auto chiar sunt diferite de cele redate de sistemul standard cu care este dotată orice mașină. Pur și simplu este vorba despre putere (una este să asculți o melodie de la un sistem auto instalat de producătorul mașinii la o putere de 50W și alta este să fie redată de un amplificator de bord cu o putere de 50 W RMS). Dincolo de putere, claritatea și calitatea sunetelor chiar se simte atunci când folosești un amplificator de mașină.

Egalizatorul de sunete/procesorul de sunete auto – vrei să asculți sunete de calitate impecabilă?

Mașina nu este un mediu perfect pentru sunete pentru că dispune de materiale care oferă o suprafață care nu le reflecte așa cum trebuie, ci cu distorsiuni. Ca să nu mai spunem că atunci când mașina se află în mișcare în medii neomogene (terenuri cu denivelări, suprafețe neomogene, etc.), va fi o harababură audio. În astfel de momente își intră în rol egalizatorul care va ajusta frecvențele până la acel nivel de perfecțiune dorit. Acesta va elimina vârfurile de răspuns al frecvențelor, va crește nivelul de răspuns al bass-ului și îți va permite să configurezi punctul central în raport cu lățimea fiecărei benzi EQ.

Vrei să ai o mașină cu adevărat “uau”? Montează-ți un subwoofer auto!

Dacă îți dorești ca autoturismul tău să “vibreze” în sensul pozitiv, atunci vei avea nevoie de un subwoofer auto. Acesta îți va permite să asculți muzica cu bass pe “0”, iar nu pe “+5” așa cum se întâmplă de obicei când ai un sistem audio standard. Îți va oferi sunete cu adevărat clare pentru că reduce nivelul de încărcare al difuzoarelor la minim.

Nu uita nici de dispozitivele de redare a muzicii (nu, nu este vorba despre smartphone), ci despre DAC (convertoare audio de semnale) și alte dispozitive care îți pot transforma mașina într-o discotecă de top. Pentru mai multe detalii vezi pe recenziidetop.com care sunt ultimele tendințe pe piața instrumentelor audio pentru mașină. Transformă-ți automobilul și bucură-te de super distracție!

loading...
error: Content is protected !!