Sport

Derby cu cinci goluri la județ. Săgeata și Vadu Pașii au făcut spectacol

Derby cu scântei, la finalul de week-end, între Team Săgeata și Gloria Vadu Pașii. Niciuna dintre combatante nu lua în calcul un rezultat de egalitate, circumstanță care ducea la pierderea contactului cu duo-ul fruntaș Cernătești-Pătârlagele.

Săgeata a deschis scorul prin Cătălin Cristea, jucător, culmea!, născut la Vadu Pașii. Edi Păun, fotbalist împrumutat de la Metalul, a egalat pentru Gloria, însă același Cătălin Cristea a dus gazdele în avantaj, după ce a transformat o lovitură de pedeapsă. Mădălin Toma a înscris pentru 3 la 1, pentru ca Vadu Pașii să reducă din diferență în minutul 95. Era însă prea târziu, iar derby-ul era tranșat. Grație victoriei, Team Săgeata acumulează 52 de puncte, cu două mai puține decât ocupanta locului secund, Montana Pătârlagele. Lider e în continuare Știința Cernătești, cu 55 de puncte.

În celelalte partide ale Ligii a 4-a, Unirea Stâlpu s-a impus, 3 la 2, cu Voința Lanurile, Luceafărul Maxenu a trecut pe teren propriu de Râmnicu-Sărat cu 3 la 1 iar Montana Pătârlagele  a dispus de Progresul Beceni cu scor de forfeit. Singurul meci fără goluri s-a jucat la Buzău, între Metalul și Voința Balta Albă.

Duminică, la Nehoiu, cu peste 500 de spectatori în tribune, Carpați a trecut în derby-ul zonal de Șoimii Siriu. În ultima partidă a etapei, Pescărușul Luciu a învins, acasă, Petrolul Berca.

Articole similare