Sport

Deplasare la Bacău. Metalul oferă transport gratuit fanilor

Ultimul meci din play-off a fost doar o formalitate pentru Metalul. Virtual calificați la baraj, buzoienii au mers la Liești fără câțiva titulari, menajați de Vali Stan pentru prima dublă de baraj. Buzoienii au defilat pe terenul gălățenilor, impunându-se cu 4 la 0, prin golurile înscrise de Chika, Dani Mihai și Vlad Moraru (dublă), cu toate că primul unsprezece trimis în teren a fost unul mai degrabă improvizat. Astfel, alb-albaștrii câștigă play-off-ul într-o manieră autoritară, cu opt victorii și un singur egal, din nouă meciuri disputate.

Între timp, buzoienii și-au aflat și adversara din prima rundă a barajului. ACS FC Bacău va fi primul hop pe care trebuie să-l sară Metalul în drumul către liga secundă. Băcăuanii s-au impus, în ultima etapă a Seriei I, în duelul fratricid cu concitadina CSM.

ACS FC Bacău este un club apărut după „fuziunea” clubului Dinamo Bacău și Academia „Cristian Ciocoiu”. Fostul atacant al Stelei a pus bazele grupării, reușind să atragă și un sponsor important, brand care va aduce, se pare, o injecție importantă de capital, menită să dezvolte o academie pe modelul celei de la Constanța.

Primul meci dintre Metalul și ACS se va juca la Bacău, miercuri, 22 mai. Pentru partida programată la ora 18.00, conducerea clubului buzoian organizează deplasarea, astfel că microbiștii care vor și au timp de o excursie în mijlocul săptămânii beneficiază de transport
gratuit.

Plecarea este programată pentru ziua de miercuri, din parcarea Stadionului Metalul. Evident, termenul limită pentru înscrieri expiră azi, undeva la orele după-amiezii. Din sursele noastre, câteva zeci de suporteri au rezervat deja locuri, astfel că cel puțin două autocare vor face deplasarea. Toate detaliile legate de deplasarea în Moldova pot fi găsite pe pagina de Facebook a clubului.

Dacă Metalul va trece de ACS Bacău, buzoienii vor trebui să mai joace încă două meciuri, împotriva câștigătoarei dintre Bucovina Rădăuți și CSM Focșani. Ultimele partide ale Ligii a III-a sunt programate la începutul lui iunie.

Articole similare