miercuri, 12 august 2020

De la nuntă, la spital! Un autobuz cu nuntași a ieșit în decor pe DN2C, la Albești

UPDATE

În această dimineaţă, în jurul orei 06.30, în timp ce conducea un autobuz pe DN 2C, din direcţia Buzău către Scutelnici, un bărbat de 62 de ani din Smeeni ar fi pierdut controlul vehiculului împrejurare în care mașina a intrat pe contrasens și a ieșit în decor. În urma evenimentului 6 persoane cu vârste între 24 și 58 de ani (trei bărbați și trei femei) au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă.

Un autobuz care transporta mai multe persoane care se întorceau de la o nuntă a ieșit în decor, pe un sector de drum în curbă. Vehiculul nu este răsturnat, însă trei persoane au fost rănite. S-a întâmplat duminică dimineață, pe DN2C, la Albești. Șoferul a fost testat alcoolscopic și a rezultat că nu consumase alcool.

În zonă se circulă în condiții de ceață. Ca urmare, polițiștii recomandă conducătorilor auto sa reducă viteza pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere, să utilizeze luminile de ceață pentru a fi mai vizibili în trafic și să se asigure corespunzător înainte de efectuarea oricăror manevre.

Imagine arhivă!

loading...
error: Content is protected !!