vineri, 10 iulie 2020

De ce este supărat prefectul Carmen Ichim pe responsabilii de la Drumurile Naţionale

Prefectul judeţului Buzău, Carmen Ichim, crede că solicitarea de mutare a camerelor video de verificare a rovinietei de la podul de la Mărăcineni la Poşta Câlnău nu a fost tratată cu atenţia cuvenită de respon­sabilii CNAIR.

„Eu consider că aceste condiţii suplimentare trebuiau spuse de prima dată, şi aşa  cum s-a făcut prima consolă, se putea face şi a doua. Acum am demarat, se va face şi cea de-a doua consolă şi, în două săptămâni, când va fi gata lucrarea, vom face din nou adresă la CNAIR să vină să îşi monteze camerele. Din discuţiile avute cu ministrul Transporturilor mi s-a spus că din momentul în care şi-au dat acordul să le mute nu ar mai trebui să funcţioneze came­rele, dar acum nu m-am dus să verific, să ştiu dacă mai merg sau nu”, a declarant prefectul Carmen Ichim.

Mutarea camerelor pentru rovignetă de la podul de la Mărăcineni în localitatea Poştă Câlnău întârzie, ultima solicitare din partea reprezentanţilor Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere fiind de montare a unei alte console şi pe sensul dinspre Rm. Sărat pentru a fi mutate toate cele şase camere aflate acum în funcţiune la podul de la Mărăcineni.

Prefectul Carmen Ichim spune însă că nu s-a vorbit de la început despre construirea a două astfel de console.

Între timp, aceeaşi responsabili CNAIR se laudă pe pagina de Facebook a companiei cu lucrările de întreţinere semnalizare pe DN2 E85 în judeţul Buzău.

loading...
error: Content is protected !!