Actualitate

AUDIO | De ce era urmărită în trafic șoferița care a lovit intenționat cu mașina un polițist

Șoferița care a lovit intenționat cu mașina un polițist a fost reținută după ce a fost audiată de procuror. Ea și-ar fi motivat gestul prin faptul că vroia „să scape de el” după ce agentul i-a făcut semn să oprească în zona intersecției bulevardelor Bălcescu și Unirii. Motivul – un bec care nu i-ar fi funcționat la mașină.

Pentru o defecțiune minoră, femeia de 32 de ani, din Berca, dar care locuiește în București, și-a petrecut noaptea în arest iar astăzi va fi dusă la intanță cu propunere de arestare preventivă.

Șoferița a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor sub forma ultrajului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, a anunțat IPJ Buzău.

Ea ar fi lovit intenționat, cu mașina, motocicleta pe care se afla polițistul de 29 de ani, care o urmărea după ce a refuzat să oprească la semnalul agentului. După impact, șoferița și-a continuat drumul, fiind indentificată de un echipaj de Poliție Locală pe DN1B.

Polițistul ar fi spus colegilor că o urmărea de la intersecția bulevardelor N. Bălcescu și Unirii, iar pe Calea Eroilor l-a acroșat cu partea dreaptă, proiectându-l într-un taxi. După impact, motocicleta a luat foc, însă agentul a scăpat doar cu leziuni ușoare la brațul drept.

Agentul principal Adrian Popa este venit la IPJ Buzău prin transfer de la Brigada Rutieră București.

Articole similare