marți, 07 iulie 2020

Dani Oțil, emoționat de un grup de copii sărmani din Buzău

Unii își compară caii pu­tere de la Ferrari, alții nu au văzut în viața lor o doză de suc. Asta a simțit prezentatorul tv Dani Oțil cu ocazia unui nou popas făcut în weekend la Buzău.

Pasionat de sporturile cu motor, Dani vine frecvent la Buzău, pentru antrenamente sau curse off-road alături de prietenii lui buzoieni. Asta s-a întâmplat și sâmbătă, când prezentatorul matinalului de la Antena 1 a întâlnit într-un sat din Buzău câțiva copii care, se pare, că nu cunosc nici cele mai banale bucurii ale „puștilor de oraș”.

Dani Oțil a povestit în detaliu întâmplarea în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, mărturisind că ima­ginea grupului de puști de la Buzău îl urmărește încă. Prezentatorul tv s-a arătat indignat că în continuare unii oameni nu apreciază ce au și alții nu au parte niciodată nici de cele mai simple lucruri de care orice om obișnuit se bucură, în fiecare zi.

„Mi-a rămas pe creier asta. Multe lucruri nu sunt corecte în țara asta”

„Sâmbătă eram la un antrenament, undeva nu foarte departe de Buzău, undeva chiar aproape de asfalt, când mi s-a întâmplat ceva la un furtun, la motor, și a trebuit să întrerup. Am coborât la drumul mare, unde trec mașini, autobuzul, rata de țară, și în timp ce un coleg s-a deplasat să ia sculele, a adus și trei doze de suc rece. A rămas una nebăută și deodată au apărut niște puști, micuți, 6, 7 sau 10 ani, întrebându-ne dacă vrem ceva. Colegul i-a întrebat dacă vor suc. Au refuzat, le era rușine clar. Dar până la urmă au luat, iar din patru, niciunul nu a știut să desfacă o doză de suc. A întors-o chiar invers.  Iar mai devreme cu o zi sau două, niște băieți se conversau despre mașini scumpe și comparau caii putere de la două mașini Ferrari… Multe lucruri nu sunt corecte în țara asta… Mi-a rămas pe creier asta în continuare. Nu ai cum să ai 10 ani și să nu fi băut nicio doză de suc până la vârstă aia”, a mărturisit Dani Oțil întristat.

Oțil s-a născut la Reșița, pe 24 august 1980. Vedeta de televiziune a început să muncească de la vârsta de 16 ani, iar de la 18 ani se întreține singur. Oțil a făcut zece ani de radio, iar în prezent este unul dintre mo­deratorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Pasionat de sporturi extreme, Dani își petrece timpul liber antrenându-se pentru curse dure, precum Red Bull Romaniacs sau, mai nou, pentru raliuri auto. Oțil a primit la Buzău, în urmă cu câțiva ani, premiul pentru „Promovarea Motociclismului Sportiv” în țara noastră, distincție ce i-a fost înmânată cu ocazia Campionatului Mondial de Enduro.

loading...
error: Content is protected !!