vineri, 14 august 2020

Daea, tot ca oaia: „Nu prin scrisori se rezolvă problemele într-un partid”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, este de părere că problemele din interiorul Partidului Social Democrat nu se rezolvă prin scrisori. Aflat la Buzău la deschiderea Târgului „Toamna Buzoiană”, Daea a spus că social-democrații trebuie să-și respecte președintele și structurile partidului.

„Nu prin scrisori se rezolvă problema într-un partid. Și, ca un om mai în vârstă, cu părul alb, un om care înțelege ce înseamnă democrația într-un partid, înțelege ce înseamnă ierarhia într-un partid, spun că trebuie să ne respectăm, să respectăm președintele, să respectăm structurile partidului, și, în interiorul partidului putem discuta orice, nu prin scrisori. Eu mi-aș dori să nu vorbim, să nu corespondăm prin scrisori, ci să ne uităm unul la altul, față în față în structurile partidului, să discutăm ca oameni de partid, ca bărbați ce suntem, ca oameni care ne cunoaștem, care am crescut în acest partid, ne-a validat partidul într-o serie întreagă de funcții, iată, și pe mine, și nu aș putea vedea o soluție în această direcție. Ci, dimpotrivă, dacă ai ceva de spus – și e firesc să fie, este un partid mare, este diversitate de opinii care trebuie respectată – trebuie să se desfășoare în structurile partidului și nu prin scrisori”, a spus Daea la Buzău, în contextul apariției scrisorii semnate de Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu, prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Partidului Social Democrat și al Camerei Deputaților.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Daia, este cea mai comica figura avuta vreodata de Romania acolo in varful politicului. A mai fost cumva Vacaroiu, Ciorbea si acest Tudorel , dar actualul ministru al agriculturii este „la pamant”.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!