Actualitate

Dacă ați văzut-o, anunțați imediat Poliția!

O femeie de 32 de ani, cu domiciliul în Grebănu, este căutată de polițiști. Aceasta a plecat de la locuința concubinului său în data de 12 iulie și nu a mai revenit. Bărbatul este cel care a anunțat polițiștii despre dispariția concubinei sale. Femeia obișnuia anterior stabilirii domiciliului la Grebănu să-și facă veacul prin gări și pe trenuri. Cine o întâlnește este rugat să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție

În data de 12 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Grebănu au fost sesizați cu privire la faptul că CIORAN LĂCRĂMIOARA de 32 de ani, a plecat de la locuința din Grebănu, fără a mai reveni. 

În data plecării, 12 iulie a.c., aceasta purta pantaloni tip sport de culoare închisă cu o dungă albă şi o bluză de culoare gri. Semnalmente: înălţime 1,55-1,60 m, păr negru, ochi căprui, greutate aproximativ 50 de kg. Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție„, informează IPJ Buzău.

Articole similare