marți, 26 mai 2020

Cuptoare gastronomice performante pentru preparate delicioase

Dacă într-o bucătărie de restaurant nu se întâlnesc întotdeauna cuptoare patiserie performante, când vorbim de o brutărie sau de un laborator specializat în producerea de pateuri și alte delicatese din aluat lucrurile se schimbă radical.

Cuptoare profesionale specializate pentru bucătari, brutari și patiseri

Cuptorul reprezintă un echipament central în orice unitate care oferă servicii de alimentație publică. Dacă produci și vinzi produse de panificație și patiserie, alegerea corectă a acestuia este extrem de importantă.

Anul viitor se împlinesc șapte decenii de când cuptoarele cu convecție au reușit să transforme radical bucătăriile restaurantelor din întreaga lume. Cu atât mai mult cu cât în prezent există o multitudine de echipamente horeca pentru copt. De la cuptoare combi la cuptoare cu convecție și până la modele tradiționale, există măcar un tip de cuptor pentru orice tip de preparate care au nevoie de coacere într-o incintă profesională.

Secretul pentru o  brutărie de succes, spre exemplu, rezidă nu doar în ingredientele de cea mai bună calitate, ci și în privința echipamentelor de panificație folosite.

Unitățile mai vechi ar trebui să renunțe cât mai rapid posibil la utilajele vechi și să le înlocuiască cu unele care înglobează o tehnologie de ultimă oră. Doar așa vor putea să reziste pe nișa lor de activitate și să obțină profiturile scontate.

Cuptorul de panificație este fără îndoială cea mai importantă piesă a echipamentului comercial dintr-o brutărie care vrea să facă față competiției actuale. Cu ajutorul lui se pot prepara sortimente diverse de pâine, pateuri, prăjituri de o calitate deosebită, care vor fi apreciate așa cum se cuvine de către consumatorii ce le vor cumpăra.

 Tipuri de cuptoare profesionale versus cuptoarele de uz casnic

Cuptoarele de patiserie cu convecție sunt diferite de cuptoarele convenționale uzuale, deoarece prin ele circulă aerul fierbinte. Principala diferență este aceea că produsele pot să se gătească într-un timp mai scurt decât într-un cuptor obișnuit.

Cuptoarele cu microunde profesionale diferă de clasicele tipuri de cuptoare cu microunde de uz casnic prin mai multe elemente: au putere mult mai mare și balamale mai solide, fabricate așa încât să reziste la închideri și deschidere repetate.

Cuptoarele combi îmbină în mod fericit două sau mai multe caracteristici ale diverselor echipamente de coacere într-un singur echipament. Ele sunt cuptoare foarte populare în bucătăriile profesionale europene și chiar peste Ocean ,deoarece se pot utiliza la coacerea unor preparate extrem de diverse.

De la TC RomaniaCrown Cool poți achiziționa diverse tipuri de cuptoare gastronomice / patiserie cu convecție, control mecanic sau digital, iluminare interioară și posibilitatea de a adăuga funcții opționale.

Selecția produselor existente în oferta existentă aici include de la cuptoare cu microunde, cuptoare compacte și cuptoare cu convecție, echipamente cu diverse capacități.

În aceste condiții, indiferent de bugetul pe care îl ai, de preferințele și de serviciile de alimentație publică pe care le dorești, echipa TC Romania Crown Cool va fi capabilă să te ajute să găsești acel cuptor profesional ideal pentru specificul unității tale horeca.

Cuptoarele cu convecție profesionale sunt cele mai des achiziționate, deoarece ele sunt versatile. Un astfel de echipament specializat se poate folosi cu brio în orice unitate, deoarece oferă șansa unei coaceri mai rapide decât în cuptoarele clasice.

Dacă nu ai suficientă experiență în domeniul dotărilor horeca, este mai bine să apelezi la un profesionist de la TC Romania Crown Cool, deoarece echipamentele de copt (cuptoarele gastronomice / patiserie) vin în diferite forme și dimensiuni și chiar în cazul unor produse aparent similare, pot exista diferențe notabile între ele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
error: Content is protected !!